Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada i brzydka

natalia kukulska, pogrzeb ojca

Polecane posty

"Ms-ie - raz mógłbyś się poddać. Chociażby po to, żeby zobaczyć jak to jest po drugiej stronie" A jeśli mi się spodoba i zostanę po tej drugiej stronie... pejcza? ;)

Po drugiej stronie pejcza... Wszystko jest dla ludzi. :)

czy mi się wydaje czy wy sobie ze stypy zrobiliście burdel?:)

Wydaje Ci się, ike. brum nie wierzę ci :P za dobrze cię już znam:P

Gość jest i brdelmama
:)

o jej ale temat tutaj słodki aż sie srać chce z zachwytu o jej podnieciłam się w trakcie srania o jej

Idea burdelu polega na świadczeniu usług za pieniądze. A my tu sobie rozmawiamy o tym jak to może być po drugiej stronie pejcza. Ja bym jeszcze smycz dorzuciła.

"Wszystko jest dla ludzi" - i zwierząt ;) "czy mi się wydaje czy wy sobie ze stypy zrobiliście burdel?" Za Twoją wyobraźnię też mam ponosić odpowiedzialność? ;)

Za Twoją wyobraźnię też mam ponosić odpowiedzialność? jak masz ochotę :P

i moze jeszcze wycieraczkę. :D Ale to tylko jako opcję. :D

trzy debile się zebrały i tak ze sobą napierdalały o dupie marynie i tak dalej i tak dalej tra la la

widzę brum starych nawyków ciężko się pozbyć :P:P:P:P

Ike - a skąd Ty wiesz o moich starych nawykach? Się czytało chyba, bo nie znajduję innego wytłumaczenia. :D

trzy debile się zebrały i tak ze sobą napie**alały o dupie marynie i tak dalej i tak dalej tra la la a jeden w kącie stał ze złości cały drżał i śpiewał tak jak umie że nikt go nie rozumie i całe kurwa życie mu zleci w szarym tłumie

Ike - a skąd Ty wiesz o moich starych nawykach? Się czytało chyba, bo nie znajduję innego wytłumaczenia. wyczytałam kiedyś kafeteryjnym szmatławcu:P

Wyczytałam i zapamiętałam. pamiętliwa ze mnie sucz :classic_cool: :D

nie wiem:P nie wnikam:P tak przeczytałam to tak zrozumiałam sprostowania nigdy nie zamieszczono :P

Do głowy mi nie przyszło, że ktoś jeszcze... Na wycieraczce... W kącie..

Gość blada i brzydka
nie kazalam wypierdalaś mało stanowczemu, żeby byla jasnosc - to podszyw byl paznokcie to dla mnie przegięcie, wygląd dla fotoreporterów, sprzedawanie swojej prywatności - gwiazdka z nieba, tylko do podziwiania. jak napisalam wcześniej zawsze ją lubilam. teraz mysle że to pusta lala. ma czarne paznokcie pod kolor żałoby - to juz żenada do potegi, zeby stylizacja przyćmila prawdziwy charakter tej imprezy dla mnie ta dziewczyna to prostaczka jak urodzi jej się kolejne dziecko, dziewczyna lub chłopczyk, proponuję paznokcie na rózowo lub niebiesko w dniu świeta panstwowego na biało-czerwono a dla tych co pytają co mnie to obchodzi dodam, ze pięknie ubrała się dla publiki, co udowodniły te paznokcie, i to włąsnie w tej calej sytuacji jest niesmaczne

Do czego Ty, ike? Powiedz, co potrafisz, co lubisz, jakie są twoje pragnienia a znajdzie się dla Ciebie odpowiednia rola. :D

Do czego Ty, ike? Powiedz, co potrafisz, co lubisz, jakie są twoje pragnienia a znajdzie się dla Ciebie odpowiednia rola. o nie ja w to nie wchodzę :D