Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaIinowy sorbet

Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego jestem takim debilem?

Polecane posty

jestes takim debilem bo: - masz głupi nick owocowy - zadajesz debilne pytanie - robisz wielkie halo z debilizmu który cie obarcza i zakładasz topik pod tymże pretekstem - ogólnie nie będe z tobą konwersować ponieważ egzystujesz w dołku intelektualnym co aktualnie koliduje z moimi imperatywami :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) A tak szczerze to niewiem dlaczego jestes takim debilem :-)

Gość to znaczy?
spierdalaj

Gość Marta278
Jesteś debilem bo wyzywasz od matołów kogoś, kto poprosił o sprecyzowanie pytania. Po prostu brak Ci inteligencji.

moniamonte------------->dziekuję za tak rozbudowaną wypowiedź 👄 wiele ona wniosła do mojego przegranego życia, ale naucz się,że "nie wiem" piszemy osobno :D🌼 Marta278---------->nie zrozumiałaś ;)

Gość Gwiezdy Korsaz
Malinowy sorbet pieknie jej dojebalas:) CHciala byc YNTELEKTUALNA:P

Gość Gwiezdy Korsaz
Moniamonte masz jeszcze cos MONDREGO do powiedzenia??

jasne że mam "księżycowy" ty jesteś debilem a nie owocowy i mam pytanie dlaczego nie zakładasz topiku??? P.s. w dupie mam waszą ortografie, nie mam czasu sie nad tym spuszczać

Gość Gwiezdny Korsaz
UP UP UP moniamonte czekamy na kolejne przeslanie do ciemnej masy!!

Gość Gwiezdny Korsaz
Ortografie masz w dupie , ale wysublimowanym slownictwem ktorego na codzien nie uzywasz pochwalic sie musisz?? Przypomnij sobie jak szukalas w googlach wczoraj co oznacza imperatyw. Jestes zerem moniamonte!

Gość Gwiezdny Korsaz
Kolejna tepa dzida udajaca wielka pania prof.

t y k u r w a c h u j c u j e s t e ś z a k r ę c o n y j a k t a m p o n w p i ź d z i e i j e b a j s i ę!!!

to ze ma problem natury wewnetrznej jak to ujales/as nie usprawiedliwia jego odzywek, ps a jaki by byl problem natury zewnetrznej wg ciebie?

moniamonte----->jak Ty brzydko piszesz :( cieszę się, że poznałaś "nowe" wyrazy i sprawdziłaś co one w ogóle znaczą, bo dzięki temu nie będziesz kolejny kafe matolkiem, który "przynajmniej" myli z "bynajmniej" ;) ale nie godzi się takimi wulgaryzmami rzucać, doprawdy, zraniłaś mnie na wskroś 😭

Specjalne topiki dla debili na kafe ? To zahacza o segregację umysłową. W dodatku będą pewnie okropnie przepełnione. :classic_cool: