Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzająca.

Zdradziłam.

Polecane posty

Gość Zdradzająca.

Poznałam faceta w nowej pracy, jest ode mnie o 10 lat starszy, ja mam 27. Zauroczyłam się Nim, jest całkowitym przeciwieństwem mojego męża, i chyba rutyna w moim związku popchnęła mnie do zdrady, chciałam czegoś nowego.. innego. Zaczęłam się spotykać z nowym facetem w tajemnicy, ale wszystko szybko się rozeszło, wystarczył jeden błąd. W pracy nie było innego tematu, zaczęło mnie to krępować i zwolniłam się. Dalej mamy ze sobą kontakt chociaż wiem, że źle robię, to nie mogę o Nim zapomnieć i wyrzucić go z moich myśli. Mąż coś podejrzewa, nie ma dowodów, ale jestem dla Niego zimna i nie chcę się za bardzo zbliżać, bo cały czas w głowie mam innego. Lubicie komentować? To proszę o komentarze. Chciałabym o tym, z kimś pogadać, ale niestety nie mam z kim, więc dla tego to napisałam. Piszcie.

Gość sorki ale niestety
ale o czym chcialas pogadac o swojej niedojrzalosci czy jak ?? u nas tez byla rutyna byl nawet kryzys polroczny ale jakos nikomu nie przyszlo do glowy zeby zdardzac ludzie z zasadami nie maja takich problemow bylo ci zle nie pasowalo rozowody sa od tego nie zdecydowalas sie na rozstanie bylas zobowiazana do wiernosci i do dolozenia wszlekich staran aby rutyna zostala zazegnana cos innego nowego to sobie mozesz do ubrania kupic ale nie zdradzac 27 lat a taka glupia wybacz no ale glupia jestes nie wiem czego oczekujesz myslisz o wlasnej dupie krzywdzisz meza zachowaj sie jak dorosla odpowiedzialan kobieta powiedz mezowi ze masz innego i odejdz tchorzem i lajza jestes dla mnie tyle

Gość sorki ale niestety
tak to jest jak slub biora gowniary i nie wazne czy gowniary emocjonalne czy metrykalne

Gość sorki ale niestety
i jeszczcze zdrada meza w wieku 27 lat pewnie po kilku latahc malzenstwa dziecko ( tak sie bede do ciebie zwracala bo zahcowujesz sie jak gowniara) ty jestes moda i masz jeszcze przed soba okolo 35 lat malzenstwa i jak zamierzasz zyc ?/ zamierzasz spedzic ten czas na zdradach skoro juz teraz musialas sie puscic to co bedzie potem ?? po cholere ty bralas slub jak nie dojrzalas do tego ??

Gość Zdradzająca.
Nikt nie jest taki doskonały jak Wy, ja jestem tylko człowiekiem, i dla czego miałam odmawiać sobie przyjemności? Wiem czego chcę i to świadczy o mojej dojrzałości, a po drugie nie napisałam, że z Nim spałam, zdrada nie tylko na tym polega drogie DOJRZAŁE aż za nadto Panie.

Gość jak mnie wkurza
ta cala sugar_kane

Gość jak mnie wkurza
jak masz wyrzuty sumienia to pogadaj z mezem. nie spalas z tym facetem? wiec do czego doszlo?

Gość maltunia
może dojrzała ,ale się rozczarowała . czy to cos strasznego ,że człowiek chce coś zrobić tylko dla siebie ? przecież to ona będzie ponosiła konsekwencje swojej zdrady.może chciała choć przez chwile poczuć się wspaniale .czuć że jest uwielbiana że ktoś jej potrzebuje.

Wiem czego chcę i to świadczy o mojej dojrzałości Wręcz odwrotnie- to świadczy o tym jak jesteś niedojrzała. Dzieci wiedzą czego chcą i chcą to mieć teraz, natychmiast, nie bacząc na nic i nikogo innego i dopiero rozwijając się uczymy sie umiejętności panowania nad spełnianiem każdej zachcianki, jednak nie wszyscy tę zdolność w sobie wyrabiają ...:o

Gość Zdradzająca.
Moim zdaniem, zdrada to też, zauroczenie się innym, spędzanie z Nim czasu, więcej niż z mężem, randki....

Gość sorki ale niestety
sorki ale niestety a co nas to obchodiz w jakiej formie byla zdrada zdarda jest zdrada nie wazn eczy sex czy jakas wiez emocjonalna czy pocalunek widze ze ty jestes glupsza i bardziej smarkata niz myslalam argument na zdrade - dlaczego mialam odmawiac sobie przyjemnosci buheheheh jestes zdemoralizowana gowniara tyle skladajac mezowi przysiega trzeba byo powiedziec zbey liczyl sie z tym ze bedziesz pozwalac sobie na przyjemnosci ty wiesz czego chcesz ... buhehehe jakbys wiedziala czego chce bylabys wierna mezowi albo gdybys miala dosc meza rozwiodlabys sie i dopiero wtedy szukala innego a teraz pytanie dlaczego nie powiesz mezowi skoro wiesz czego chcesz i nie bedziesz odmawiac sobie przyjemnosci w towich oczach to nic zlego co zorbilas wiec pochwal sie mezowi i rodiznie

Gość sorki ale niestety
maltunia nie jest na tym swiecie sama ma meza i jest zobowiazana do wiernosci i sama sie do tego zbowiazala nie dosc ze kkrzywdzi inna osobe to jeszcze sie szmaci sorry ale jaki szacunek ma do siebie osoba ktora lamie przysiege ktora zlozyla |??

Gość Zdradzająca.
"nie spalas z tym facetem? wiec do czego doszlo?" Ją obchodziło.... A po co mam mu się tym chwalić skoro chcę z Nim być?

Zgadza się. Zdrada nie musi być tylko fizyczna. Ale to co zrobiłaś, będzie boleć tak samo Twojego męża, jak byś przespała się z tamtym facetem. Nie popieram tego. I zadam Ci pytanie: czy chciałabyś, żeby Twój mąż robił coś takiego jak Ty, za Twoimi plecami? Jak byś się wtedy czuła, jakbyś się dowiedziała? :-/

Gość maltunia
czy jeśli marze o innym facecie to te zdrada czy muszę mówić o wszystkim mężowi ? na pewno każdy ma jakąś tajemnicę o której nie mówi .

Gość Zdradzająca.
Jak bym się dowiedziała to pewnie bym się czuła nie za dobrze, ale jak On o tym nie wie, to Jego zdaniem wcale Go nie krzywdzę.

Gość sorki ale niestety
Zdradzająca. to po co zdradzasz jestes zimna dla meza i marzysz o innym facecie skoro chcesz byc z mezem takie szmaty jak ty powinni palic na stosie jak dziecko bo ja bym chciala miec ciestko i zjesc ciastko bo ja mam swoje kaprysy i nie obchodza mnie inni taka sobie ze mnie pieprzona egoistka ide stad bo albo to jest prowo albo masz cos z psychika wspolczuje mezowi takiej ......... nie bede nazywala

Gość Zdradzająca.
Sorki... coś tam. Masz kiepską wyobraźnię. Idź stąd.

Gość sorki ale niestety
maltunia i nastepna zapewne marzaca o innym ... po co wy baby bierzecie te sluby jak to dla was gwno znaczy po co sie wiazecie jak musicie wzdychac do kilku zrobcie przysluge ludzkosci i informujcie facetow ze nie jestescie stworzone do monogamii niech maja wybor czy chce sie wiaza ci byc dla was jednymi z wielu na chwile obecna czy wola byc tymi jedynymi

Gość jak mnie wkurza
jezeli kochasz swojego meza i myslisz ze prawda rozwalilaby wasze malzenstwo to nie wyjawiaj mu prawdy, ale skoncz znajomosc z tamtym facetem...:o

Ok. On nie wie. Ale czy Ty będziesz w stanie żyć z tym, że Go zdradziłaś? I czy uważasz, że jest to fair wobec niego? Znam małżeństwo. 25 lat związku. On zdradził Ją. 3 miesiące żył z inna kobietą. Potem się opamiętał i powiedział o wszystkim żonie, błagał ją o wybaczenie. I ona go przyjęła. Ale nigdy nie będzie tak jak kiedyś. Ona mu nigdy nie zaufa, ale przynajmniej była wszystkiego świadoma. Uważam, że Twój mąż też powinien mieć szanse poznania prawdy i świadomie się zdecydować na to, czy chce z Tobą być.

Gość jak mnie wkurza
Sorki ale niestety - zamilcz

Gość sorki ale niestety
jak mnie wkurza wybacz ale ona nie kocha meza jak mysli o innym ona kocha tylko siebie i swoje przyjemnosci

Gość sorki ale niestety
jak mnie wkurza mamy wolnosc slowa i ja z niej korzystam a ty co nastepna/y ktora/y marzy o innym tylko ci co postepuja tak samo podle beda jej bronic tlumaczyc dawac dobre rady pt nie mow mezowi

Gość haha dobre jestescie
autorko ty w ogole nie powinnas rozmawiac z zadnym innym facetem bo to przeciez tez zdrada :D:D zalosne sa niektore wypowiedzi :O chciala baba zaszalec to zaszalala i co was to obchodzi :O jakie wy jestescie glupie .az zal

27 lat i rutyna??? chyba zartujesz dziewczyno!! to nie rutyna,, jak sama napisałas, chec poznania czegos nowego, poprostu predzej czy pozniej i tak bys meza zdradziła, nie nadajesz sie na bycie zona, niektorzy nie są do tego stworzeni, powinnas zostawic meza aby on mogl sobie znalezc normalna kobiete a ty wtedy mogłabys sobie hasać z kwiatka na kwiatek

chciala baba zaszalec to zaszalala i co was to obchodzi skoro wpierdala sie z takim tematem na forum to mamy prawo sie tym zainteresowac, prawda połgłowku?

Gość Zdradzająca.
Nie wiem co d z i w k a ma do tego.