Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzająca.

Zdradziłam.

Polecane posty

27 lat i rutyna??? chyba zartujesz dziewczyno!! to nie rutyna,, jak sama napisałas, chec poznania czegos nowego, poprostu predzej czy pozniej i tak bys meza zdradziła, nie nadajesz sie na bycie zona, niektorzy nie są do tego stworzeni, powinnas zostawic meza aby on mogl sobie znalezc normalna kobiete a ty wtedy mogłabys sobie hasać z kwiatka na kwiatek

Gość anikaaaaa
nawet jesli juz była ta rutyna to nie wrato było usiasc i pogadac?? nawet sie mega pokłocic ale to anpewno by cos zmieniło. jestes z osoba która kochasz i z premedytacja mozesz go zdrazdac??? jak dla mnie ejstes tchórz ze nawet nie amsz odwagi powiedziec mężowi ze to koniec...

Gość haha dobre jestescie
polglowku to mozesz sobie mowic do swojej mamusi.

Myślisz,że Twój mąż miałby takie dylematy?Jestem od 4 lat z jednym facetem,od roku jest moim mężem(niestety).Przez 4 lata spałam tylko z nim.Myślałam,że złapałam Pana Boga za nogi,że trafił mi się taki dobry,wartościowy człowiek.Wyjechał na kontrakt za granicę.I zdradził mnie z kurwą.Ten kochający,prawy człowiek.Okazało się,ze sumienie w ogóle go nie dręczyło,po prostu o tym...zapomniał(!). Daj spokój,nie dręcz się,korzystaj z życia.

Myślisz,że Twój mąż miałby takie dylematy?Jestem od 4 lat z jednym facetem,od roku jest moim mężem(niestety).Przez 4 lata spałam tylko z nim.Myślałam,że złapałam Pana Boga za nogi,że trafił mi się taki dobry,wartościowy człowiek.Wyjechał na kontrakt za granicę.I zdradził mnie z kurwą.Ten kochający,prawy człowiek.Okazało się,ze sumienie w ogóle go nie dręczyło,po prostu o tym...zapomniał(!). Daj spokój,nie dręcz się,korzystaj z życia.

Gość ale denna prowokacja
prisztina25 kolejna dojrzala maz dradzil to dla odwetu tez trzeba znizyc sie do zerwowego poziomu i zdardzac korzystac z zycia psycholog ci potrzebny bo ci sie w glowce przewrocilo twoj maz to scierwo ale dajac takie rady jestes takim sammy scierwem idelanie sie dobraliscie

Ciekawe że tu się jeszcze nie pojawiła "aż tak" i nie uspokaja autorki że jest winna tylko w połowie. :P

prisztina25 jeses taka sama jak maz jak ons ie tlumaczy ze zapomnial ty sie tlumaczysz ze on zdradzil teakie same scierwa a jak ci zle to sie rozwiedz i koniec zreszta po cholere dajesz takie rady autorce jej maz to nie twoj maz i jej nie zdradzil to autorka jest takim scierwem jak twoj maz

prisztina25 pusta i glupia jestes posuwasz sie do bardzo niskich odruchow gardzisz mezme ktory jest nic nie wart a sama robisz to samo sama powinnas soba tez gardzic ale to takie fajne usprawiedliwic sie czymis niecnym uczynikiem zeby dac sobie przyzwolenie na podobne zahcowanie a ty myslisz ze meza to bedzie ocbhodizlo ta twoja zdrada?? sciere tylko z siebie zorbisz a on cie wyysmieje bo taka prawda

Twoje hipotezy na temat zachowania MOJEGO męża rozbawiły mnie do łez.Zapewniam Cię,że go to zaboli i to bardzo.No chyba,że go lepiej znasz ode mnie:D

Do Autorki.... Nie przejmuj się... Ten stan szybko minie.... Stan zauroczenia... Tylko musisz sobie zdac sprawe jak zle robisz... teraz tego nie widzisz... zrozumiale.... stalo sie! nie bedziemy plakac nad rozlanym mlekiem.... ale zanim sie znow z nim spotkasz pomysl jak wiele mozesz stracic Mezczyzne-meza poczucie bezpieczensta stabilnosci zaufania? kiedy to stracisz nie bedziesz az tak plakac ale na pewno szybko nie ulozysz sobie zycia... a jesli Ci sie maz znudzil rozwiedz sie z nim. a jesli masz w tym momencie watpliwosci to zastanow sie czy ty chciAlabys byc z mezem ktory spi z inna za twoimi plecami? chcialabys byc z mezczyzna co pragnie inna kazdej nocy a do ciebie bylby zimny i oschly taki na przymus? pewnie wszyscy znamy odpowiedz.

prisztina25 kwit z MENSY tez mi cos i akurat wybacz ale te testy nie mowia nam o dojrzalosic zyciowej kobiecino ja takie zadania jak mensa robilam w liceum nic trudnego kazdy srednio rozgarniety czlowiek je rozwiaze

Gość Zdradzająca.
Ja tego wcale nie pisałam po to by "czuć mniejsze wyrzuty sumienia". Chciałam poczytać co mi macie ciekawego do napisania dojrzałe baby. Wy nie macie pewnie okazji do zdrady bo nikt na Was nie poleci ;) Macie takie utarte regułki, że nie można zdradzać bo to fe, fu, itp. Co byście zrobiły w mojej sytuacji nawet nie wiecie... A po za tym, przed i w trakcie brania ślubu nawet mi nie przyszło do głowy, że kiedykolwiek zdradzę męża, a nie powiem mu o tym, ponieważ chcę z Nim być, mieć poczucie bezpieczeństwa i stabilizację.

Zdradzajaca az korci zeby Cie po IP znalezc i dojsc do Twjego meza i powiedziec mu jaka ma Idealna zone! Robisz sie ta lepsza? bo zdradza? i to ze starym... siwe łby zawsze na starość szaleja ;) Kobieto w jakich Ty czasach zyjesz. Pies wezmie jak suka da. wcale do tego nie trzeba byc piekna itp.... Kazda kobieta jest ladna jak jest zadbana szpilki pazurki wlosy...

Gość Zdradzająca.
Ja się dziwie czemu taka mądra osoba jak Ty siedzi na kafeterii...