Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosctocierpienie

prosze pomozcie mi prooosze!!!

Polecane posty

Gość milosctocierpienie

jestem z chłopakiem 7 miesięcy bardzo go kocham ale czesto sie klocimy srednio co pare dni nawet nie mozna tego klotnia nazwac bo on sie obraza i nie odzywa przez jakis czas nie wiem o co mu chodzi potem sie godzimy i znow pare dni jest swietnie ... odchodzilismy juz od siebie p[are razy kjednakciagle dop siebie wracamy jestem od niego uzalezniona najgorsze to ze ja zawsze musze za nim latac napisalm juz mu pare sms na zaden nie odpowiada co mam zrobic zeby to on zaczal za mna latac?

Gość milosctocierpienie
powiedzcie co mam zrobic dziewczyny?

"co mam zrobic zeby to on zaczal za mna latac?" - nastepnym razem pogódz sie z połykiem

Gość Cammilla34
Nie jestescie ze soba dlugo a juz tak sie klocicie, to cos nie tak...chyba jestescie bardzo mlodzi. Musisz go przetrzymac i pokazac ze jestes tez twarda chociaz to trudne, ale moze odniesie skutek. Po prostu Ty sie do niego nie odzywaj w ogole , przekonasz sie wtedy jak dlugo potrafi byc taki zawziety i czy w koncu sie przelamie. Ile dni najdluzej potrafi tak milczec?

Gość milosctocierpienie
czizas nie wypowidaj sie jak nie masz nic madrego do powiedzenia jestesmy bardzo mlodzi mamy po 18 lat ... nigdy nie umiem byc na tyle twarda zawsze pierwsza sie przelamuje i go przepraszam on jest starsznie zazdrosny i duzo rzeczy mi zabranie praktycznie to o to chodzi a teraz bylam zkolezankami nad woda a jak wroclismy i mialam dobry humor ciagle sie smialysmy to rzekomo bylam pijana i zjarana ciagle sobie cos wkreca tak jakby wymyslam powody zeby sie poklocic

Gość milosctocierpienie
?

i rosnie nam kolejna laska typu "przez cierpienie do gwiazd" masz ostatnia szanse zeby uksztaltowac wlasciwie swoja zachwianą psychike i zadbac o przyszle zwiazki wiec postaraj sie ja wykorzystac

Gość milosctocierpienie
to powiedz mi co mam zrobic? sama nie dam rady...

to powiedz mi co mam zrobic? " dobra przyznaj sie :D co jarałaś z tymi koleżankami ?

facet ma Cie w nosie, nie interesuje sie Toba, jestes na kazde zawolanie jak szarlotka - jak myslisz co powinnas zrobic hę?

Nie możesz go przepraszać za to, że bezpodstawnie ma do Ciebie pretensje. Nie powinnaś ani się tłumaczyć z dobrego humoru ani rezygnować dla niego z czegokolwiek dlatego, że ma problemy z zazdrością. Ktoś dobrze poradził, teraz powinnaś go w końcu przetrzymać. Jak zrozumie, że źle zrobił, to wróci sam i przeprosi. A jak nie, to nie warto być z kimś takim. Jesteś młoda, powinnaś się cieszyć życiem, jeśli już to spędzać same piękne chwile z chłopakiem oboje zakochani po uszy. A nie kłócić się, bo ma wiecznie fochy i biegać za nim.

Gość milosctocierpienie
regres nic nie jaralam dobrze zrobie tak jak mowicie przeyrzymam go nie bd pisala dzwonila tylko powiedzcie mi jak mam sie zachowac gdy go spotkam? mamy tych samych zanajomych wiec nawet jak nie chce i tak go zobacze

Gość milosctocierpienie
?

Zachowuj się normalnie, powiedz cześć i zobacz jak się zachowa, jak nie wyrazi chęci rozmowy tylko będzie zgrywał wielce obrażonego to go po prostu ignoruj.

Gość milosctocierpienie
dobrze tak zrobie mam nadzieje ze to cos da

Gość milosctocierpienie
jeszcze PROBLEM!! raz tak zrobilam ignorowalam go to powiedzial ze jestm okropna bo czul sie jakby byl nikim i to wlasna dziewczyna go tak potraktowala!!! i co WY NA TO?

To wtedy powiedz mu jak Ty się czułaś jak Ciebie oskarżał o to, że jesteś zjarana kiedy po prostu masz dobry humor albo kiedy jest zazdrosny kiedy Ty jesteś lojalna wobec niego a na koniec się nie odzywał, mimo, że nic złego nie zrobiłaś.

myślę że jesteś nienormalna " - a ja sie zgadzam liczac po cichu na prowokacje

Gość milosctocierpienie
nawet jesli jestem nienormalna to co ztego? zwariowalam bo tak go kocham a ciagle mnie tak traktuje boje sie byc sama cholernie ze sobie cos zrobie ciagle wymyslam sobie zajecie zeby nie myslec ale to dzialam przez 10 min a potem znowu lzy naplywaja do uczu mam scisniete gardlo mowie rozstrzesionym glosem

Gość milosctocierpienie
ciagle patrze na komorke ale on nie pisze ma mnie wdupie to tak boli

Gość milosctocierpienie
kiedys mi tez takie osoby wydyawaly sie zalosne jak teraz ja ale wczesniej nigdy nie bylam zakochana:(

Gość milosctocierpienie
ale ja juz probowalam sie ogarnac tyle razy potrzebuje jakiegos impulsu przyjaciele mi powtrzaja ze do siebie na pasujemy i powinnam to skonczyc ale ja nie umiem

Kochana Ty powinnaś o sobie myśleć jak najlepiej, w każdym momencie i o tym, że zasługujesz na szczęście i na kogoś kto będzie dla Ciebie dobry i wyrozumiały.

Gość milosctocierpienie
na razie mysle o tym ze to on zaluguje na kogos lepszego aja nie jestem jego warta za kazdym razem jak patrzy na jakas dziewczyne mysle ze jest ona lepsze odemni

Gość milosctocierpienie
czesto jak cos ogladamy i w filmie jest jakas ladna dziewczyna to ze podobna do jego bylej