Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość be ana

ekstremalne metody odchudzania

Polecane posty

Gość be ana

możecie podpowiedzieć co stosują metody i anorektyczki?? coś słyszałam o wacie, płatkach kosmetycznych, piciu octu... ale jak można połknąć watę? jak to zrobić? czy może mieć to jakiś nagły skutek uboczny?

Gość ja debiluję
np. umrzeć można, ale co tam, ważne, żeby być szczupłym :)

drastyczne metody są nieskuteczne chyba że ma się na celu wyniszczenie organizmu lub śmierć a nie poprawę wyglądu

Gość be ana
wiem dlatego chcę tak pół na pół to sobie wykombinować.. normalne (trochę mniej kaloryczne i mniejsze porcje) posiłki ale też taką watę bym wpieprzyła w razie ataku głodu... bo chcę jeść dużo mniej... i nie podjadać.

Gość ja debiluję
ręce opadają :/ Może zaszyj sobie usta?

a dlaczego chcesz taka metodę? bo tyłka nie chce ci się ruszyć sprzed kompa/tv i się trochę poruszać?

to nie jest wata 'na such' ale nasaczona sokiem owocowym ekstremalne metody to po prostu przestac jesc

Gość be ana
ćwiczę w domu. nie mam kasy na siłownię a do biegania czy ćwiczeń po mieście nie mam stroju. nie mam na adidasy ani ciepłą bluzę itd. ćwiczę tylko w domu, bez żadnych przyrządów

Gość ale denna prowokacja
be ana tez tego nie rozumiem za leniwa jestes na odstawineie slodyczy tlustych potraw a na zdrowe jedzenie ?? za leniwa jestes na codziennie 1-2 godzinne cwiczenia ??

Gość ale denna prowokacja
be ana na zdrowym jedzeniu mojaniu tluszczy slodyczy lus cwiczeniahc na penwo schudniesz wiec nie wiem po co jakies ekstremanle metody ja nie wiem moze ty potrzebujesz pomoocy psychologa ??

Gość be ana
zamierzam zdrowo jeść (owoce, warzywa itd) ale poprostu trudno jest mi tak ograniczyć ilość jedzenia. jestem ciągle głodna!!!! dlatego szukam jakiegoś sposobu żeby oszukać głód

Jak na mój gust, to wystarczy skontrolować to co się je - policz ile zjadasz (w kaloriach) i zmień dietę, tak aby zjadać mniej więcej 1100 - 1200 kcal w ciagu dnia. Do tego ćwicz, myślę, że na YT jest mnóstwo filmików jak ćwiczyć.

Gość Znam ten stan
Słuchajcie ludzie! Zamiast ją osądzać przeczytajcie, co ona do was mówi, a potem cokolwiek doradzajcie. Mówi przecież, że chce się zdrowo odżywiać itp, że ćwiczy stara się dziewczyna, więc wszystkie chamy, które mówię, rusz dupe wieprzu niech się gonią, bo sami nie są lepsi. Wracając do tematu, dziewczyna po prostu chce na początku przyzwyczaić się do uczucia głodu co jest normalne na początku każdej diety, a, że nie wie jak ten głod oszukać, pyta was o radę, a wy od razu takie coś.. Ludzie, brak wam rozumu i serca i tyle. A co do ciebie, myślę, że waciki z octem to beznadziejny i okropny pomysł. Przy zbilansowanej diecie itp, fajnym sposobem na głód jest zapijanie, pij dużo herbaty, wody itp. Proponuje ci zieloną, gdyż zabija ona chec na słodkie i przyśpiesza metabolizm. Jednak jeżeli nie pasuję ci to, możesz jeść otręby, to samo zdrowie, a "zapcha " cię dostatecznie, aby nie mieć ochoty na podjadanie. Jeżeli jednak potrzebujesz uczucia gryzienia, jedź kostki lodu. Życze powodzenia, pamiętaj jednak, aby się zdrowo odżywiać i ćwiczyć. Sukces murowany ;) Ps. Polecam kupienie wystrzałowej kiecki w mniejszym rozmiarze i powieszenie jej blisko lodówki czy kuchni. Dostate cznie odstrasza do jedzenie i motywuje do działania ;)

jest wiele tabletek opartych na blonniku ktory peczniejac w zoladku powoduje uczucie sytosci. wata polykana jest o tyle niebezpieczna, poniewaz jej nitki moga zostawac w przewodzie pokarmowym a jako cos co nie jest trawione, moga po prostu jako cialo obce wywolywac stany zapalne, ropnie.

wystarczy pic perz i znamie kukurydzy ,rooibos by schudnąć a jak szybko to wystarczy nie jest przez 30 dni to sie schudnie 22 kg