Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justynaaaa75

Nienawidzę Sugar_Kane !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Niech mówi ktoś co chce ale jak dla mnie ona ma jakies problemy ze soba i udowodnie to na tym topiku!!!!!!!!! i nie boje sie tego napisac ze swojego oryginalnego konta!!!!!!!!

Teraz bedę kopiowaac tutaj jej wypowiedzi oto i one: "sugar_kane Ta tunika to obrazowe przedstawienie kiczu i złego smaku Powinna trafić do encyklopedii"

Justynaaaa75 ---> Fajnie, że znalazłaś sobie jakiś cel w życiu. :classic_cool:

Cześć justynka :-) Trzeba było zatytułować ten topik: "złote myśli sugar". BTW - ale ty jesteś odwaaaażna, tak z czarnego kontaaaa :-O

Gość kolejna sciema zapewne
tez nie trawie tej zadufanej w sobie pustaczki :o

Gość sugar _kane
sugar kane to plerdolona egocentryczka o zawężonym oglądzie świata, tępa zdzira oceniająca na wszystkich utartymi schematami i z góry

Dziękuję bardzo Artefakcie :-) Choć powiem szczerze, jestem zdziwiona że autorka tego topiku tak szybko zrezygnowała z wypisywania tu moich wypowiedzi. To mogło byc nawet śmieszne :-D

justyno a mnie sie wydaje ze to ty masz jakies problemy ze sobą :P mam nadzieje ze 75 to nie twoj rocznik :O jesli jestes starym powaznym moherem to nie ma sie co dziwic ze sugar ktora nie jest do konca normalna ;) zalazła ci za skore :D

Szczypiorku najśmieszniejsze jest to, że nie przypominam sobie, żebym kiedyś polemizowała z jakąś Justyną75. Ale cóż, niektórzy ludzie już tak mają że wolą gnębić innych niż zająć się swoim szarym życiem :-)

sugar_kane na kafe wszystko jest możliwe. nie raz miałam wrażenie ze niektóre pomarańcze wręcz mnie śledzą i chyba notują wszystko co powieziałam kiedykolwiek a nawet tego co nie powiedziałam:D a swoją drogą o każdej fajnej osobie na forum powstał przynajmniej jeden taki temat he he. osoby zakąłdajace je chyba nei zdają sobie sprawy ze to w sumie...komplement pozdro

bo pewnie ma pietra na polemike z tobą, generalnie mam beke z takich ludzi jak ona, byc tak przewrazliwionym na własnym punkcie zeby nie umiec zniesc czyjesc krytyki, uwagi czyjegos indywidualnego podejscia do swiata to juz zalatuje na chorobę społeczną, pewnie ma problemy z funkcjonowaniem w społeczenstwie :( 😭

W sumie to taki paradoks: wściekają się na mnie, że niby "chcę być popularna na kafe" (swoją drogą - cóż za nobilitacja :-D ), a sami zakładając takie tematy ową popularność zwiększają. Ale myślenie przyczynowo - skutkowe jak widać nie jest ich mocną stroną ;-)

Gość swoja droga...........
sugar co to znaczy BTW ????

Gość a ja uwielbiam czytac jej wypo
wiedzi jest genialna ! poprawia mi humor a ze prace mam do du... wiec nic nie robie tylko siedze i czytam kafe :D

nie to nie byla ironia, fajnie piszesz :) ciekawe czy tez tak fajnie wygladasz ..... hmmm :P

Jakbys rzeczywiście tak dokładnie śledził moja kafeteryjną aktywność to wiedziałbyś jak wyglądam, a nawet jaki mam rozmiar buta - wielokrotnie to opisywałam ;-)

tak rzeczywiscie dokladnie to nie sledzilem.... zaluje

Poza tym to jest topik nawołujący do nienawiści a nie kółko wzajemnej adoracji ;-) Jak chcesz mnie wielbić to załóż inny temat :-D

no i wszystko zepsulas jednak chec byca gwiazda kafe jest silniejsza :/ pozdro

Mój też zostawia, dlatego tak częstro odkurzam, bo jak wiesz, muszę mieć mieszkanie wysprzątane na błysk ;-)