Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gabsonik

TEMAT DLA KATOLIKOW i innych chrzescijan

Polecane posty

rozumiem ,ze pastafarianizm czyli religia :))gdize wielbi sie makaron i kulki miesa jest ok ?:))

Gabsoniku, w imieniu wszystkich kafeteriuszy dziękuję za piękny topik :) Widziałaś, że cichutenkoo też założyła temat? Wspaniale, że powstały takie tematy, ludzie będą mieli co czytać i o czym myśleć.

nie wiedzialam ze zalozyla. mowila ze woli korzystac z 'gosciny u kamelii' niz zakladac topa

Założyła na prośbę kafeterian, bo kamelia jest zbyt nielubiana, kłamliwa, pełna pychy i trudno na jej topiku doznawać wzruszeń religijnych, można za to zostać zwyzywanym :O Poza tym kamelia ciągle kogoś wyprasza ze swojego topiku, trudno więc mówić o gościnie :)

Gość gabsonik wsadz wacka
w szpare jani :D

kto z krzyzem wojuje pod krzyzem zginie. jstesmy panstwem ktore zostalo zbudowane na wierze. BOG HONOR OJCZYZNA. pod grunwaldem hymnem naszym byla BOGURODZICA. mysle ze to co sie stalo w warszawie to bardzo zle i sm,utne. i dlatego wierzacy musza sie duzo modlic by wynagrodzic za tych ktorzy nie wiedza co czynia

Gość na trzy cztery
walimy gruchy i spuszczamy sie na monitory:D

Gość gabson poka wacka
:D

Gość durny gabsoniku jania
robi sobie z ciebie jaja :D

Gość hhhahahaaaa
nie radzę wam rozmawiać o tym na tym forum, gdzie pełno popapranych, zawistnych i rzucających jadem ateisto-komucho-antyklerykalistów 🖐️

Gość to ja szatan
wale konia kto sie przylaczy:D

Gość gabson obetnij fiuta
bo jak ci czasami staje to masz grzecha:D

Gość a co za roznica
to bedzie baba z choojem:D

Stolica: śmierć obrońcy krzyża, skopali go dzisiaj, 05:17 mkw / PAP Manifestacja "Akcja krzyż" przed Pałacem Prezydenckim, fot. PAP/Radek Pietruszka"Nasz Dziennik": Komenda Rejonowa Policji Warszawa Śródmieście bada tragiczny przypadek obrońcy krzyża, który został podczas modlitewnego czuwania kopnięty przez chuligana. Miesiąc później mężczyzna już nie żył. Sprawca ataku wciąż jest na wolności i czuje się bezkarny. Czy uraz klatki piersiowej, którego doznał pan Jan Klusik, zasłaniając swoim ciałem kobietę przed atakiem jednego z napastników na Krakowskim Przedmieściu, spowodował jego zgon miesiąc później? Tego gazeta nie przesądza, uważając, że powinny to ustalić powołane do tego organa. W tym rejonie prowadzony był bieżący monitoring, tymczasem sprawca ataku wciąż jest na wolności i czuje się bezkarny - akcentuje "ND". Urzędnicy ze stołecznego ratusza przyznają, że na cele związane z sytuacją przed Pałacem Prezydenckim wydano około miliona złotych. Problem w tym, że te działania nie zapobiegły licznym aktom przemocy, jakie miały miejsce wobec osób modlących się o godne upamiętnienie ofiar katastrofy smoleńskiej - zauważa "Nasz Dziennik".

Gość nikt normalny nie czyta
tego katoszmatławca rydzykowego

Gość nie będzie widoczny
Jestem katoliczką. Gabsonik ze swojej strony mogę polecić Dominikanów w Warszawie. Fantastycznie mówią o Bogu. Ci, którzy szukają dobrego komentarza do Słowa Bożego, jak również odpowiedzi na szereg pytań - z pewnością je tam znajdą.

Gość nie będzie widoczny
Rozdają też tam bardzo fajne wibratory, naprawdę polecam

Gość nie będzie widoczny
No tak. Jak szaleć to szaleć. Pełen zrozumienia i tolerancji podszyw niestety nie wyleczy Cię z kompleksów i nie rozwiąże Twoich problemów. Za to da świadectwo Twojej kulturze, mądrości i wartościom, jakie wyznajesz. Nie umiesz nawet obrażać ludzi... współczuję

Gość nie będzie widoczny
Kto mi wsadzi żylastego grubego penisa w moja rozgrzaną mokrą szparę?

Gość nie będzie widoczny
Jest taki szpital w Warszawie na Sobieskiego... udaj się tam, pomagają również w tak ciężkich zaburzeniach...

Gość nie będzie widoczny
Moja specjalność to ostry anal zakończony efektownym połykiem

Gość nie będzie widoczny
Dorabiam przy trasie WZ