Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkurwionyZip

Moja kobieta uważą się za jakas księżniczke i nie chce mi robić loda

Polecane posty

Gość WkurwionyZip

załamka.. ma sie kurwa za Bóg wie kogo.. za jakaś księżniczke, która nie bedzie robić loda facetowi bo niby to jest poniżające.. ja pierdole, gdybym mógł to bym ja kopnął w dupe i rzucił no ale nie moge.. bo zostane bez nikogo a takto chociaż mam dziure zeby poruchac

Gość eeee pewnie ci kuń
śmierdzi:P każda kobieta to lubi a te księżniczki to obcym gościom robią gałę gdzie popadnie :D

Gość WkurwionyZip
Nie, to nie jest kwestia, ze łynta smierdzi czesto ją namawiałem i zawsze kończy się delikatną kłotnią ona po prostu mówi, ze nie zamierza tego robić bo uważa że to jest poniżające no ale kurwa...!! przeciez jestesmy parą, jak ona moze w ogole uwazasz, ze to ponizajace robiac dobrze swojemu facetowi?? ps. tak, ja jej czesto liże cipunie a co do tego sposobu, który opisał gość wyżej... prawdopodobnie po takiej akcji ona by mnie rzuciła :)

Gość WkurwionyZip
Dlatego właśnie postanowiłem, że kończe ten zwiazek po weekendzie :):):)

Gość WkurwionyZip
Mój plan jest następujący.. pojade do niej na weekend narucham sie ostatni raz .. ona nie bedzie chciala a ja nadal nadal i nadal... totalna olewka na jej 'chec' bede patrzyl tylko na siebie a po tym wyjeździe z mojej strony koniec znajomosci :):):) kurwa aż mi ulżyło...

Gość głupi ośle
może fiutka masz za małego i nie dajesz rady-dlatego nie chce

No to zanim ja rzucisz to jej wsadz do gęby. Nic nie ryzykujesz. Chcesz ja rzucić to tak zrób. Moze jej sie nie spodoba a moze tak. Tylko uważaj zeby Cie nie ugryzła. Ha ha ha

Gość WkurwionyZip
Ale ta laska jest lekko pojebana.. boje sie, ze jak bym jej tak na chama wsadził kutasa w usta to by mogła sie na mnie tam rzucic i mnie wypierdolić z domu w srodku nocy (a dzieli nas 100km.. wiec raczej bym sobie nie wrocil do domu na piechte :) )

Gość wcięcie dobrze gada
przytrzymaj szmatę za głowę i do ryja pakuj:D może zasmakuje i będziecie razem:D

Gość regrweg
i jestes z nia tylko dla ruchania?i dzieli was 100km?musisz byc ostrym pasztetem ze zadna blizej ciebie nie chce...

Gość głupi ośle
to nie dość że masz fiutka małego to jeszcze nie masz samochodu żeby wrócić??

narucham sie ostatni raz .. ale z ciebie idiota, znajdź sobie inną kobietę a nie zmuszaj kogos do czegoś czego nie chce! no w czym masz problem kurwa??? ona niechce to ją rzuć i nie zawracaj dupy

Gość WkurwionyZip
ale jebie mnie juz ona w tej chwili bede patrzyl tylko na siebie... zrucham ja ostatni raz, narucham sie jak glupi i ja zostawiam