Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka90

;((( skrzywdziłam go

Polecane posty

Gość anulka90

Skrzywdziłam faceta którego kocham. On mnie teraz nienawidzi . Błagam pomoże mi ktoś??

nie mów, że go zdradziłaś :P bo to jakaś plaga dzisiaj jest

Gość anulka90
Nie , nie zdradziłam go. Zrobiłam cos o wiele gorszego :((( Ale nie wiem co zrobić żeby chociaż się ze mną spotkał i pogadał. Bo on nie chce mnie znać

Gość anulka90
Zjadłam jego budyń :(

a moze byc gorszego od zdrady? No chyba nie wsadzilas mu noza w plecy? Chociaz , kto wie? :-P

albo gadasz o co chodzi albo idź rycz w osamotnieniu:P

Gość anulka90
To jest fatalna sytuacja. Byłam jego kochanką , nie zależy mi na tym żeby z nim być , tylko żeby pozwolił mi wyjaśnić to co mu zrobiłam. tylko tyle od niego chce. Spotykał się ze mną mając żone. ona zaczęła mnie szantażować i byłam zmuszona pokazać jej kilka smsów od niego i on nie może zrozumieć dlaczego mu to zrobiłam. A jak naprawdę nie chciałam , ale ona mnie straszyła wszystkim. Jak on mnie nie wysłucha to się zabije ;( ;(

Gość anulka90
Jednym słowem wsypałam go do żony. A on mi ufał i teraz chce się na mnie zemścić i mnie zabić... bo on nie wie o tym, że ona mnie szantażowała. i nie chce własnie mnie wysłuchać

Gość xdfcvghb
idz i zabij sie tylko tyle jestes warta plaga kureska

ona zaczęła mnie szantażować i byłam zmuszona pokazać jej kilka smsów od niego i on nie może zrozumieć dlaczego mu to zrobiłam a skąd się dowiedziała?:P i czym cię szantażowała?:P

Gość niezly kolo
podymal kretynke i olal ja zostawiajac ja w poczuciu winy nic tylko sie uczyc :D

o kurde :-P Faktycznie masz przez kogo sie zabijac, jejku juz myslalam, ze tragedia sie stala naprawde. Dziewczyno, postaw doskonale wino zonie, ze za Ciebie odwalila kawal roboty. A Ty wyciagnij wnioski ,jak moze historia z zonatym sie konczyc. I nigdy nie powtorz bledu terazniejszego. Nigdy .

topsz autorko o ile to nie prowokacja to olej sprawę facet- po tym jak się sprawa wydała najwyraźniej wybrał żonę a i tak ciebie już by nie mógł .ten tego bo za duże ryzyko:P łatwiej mu było się obrazić niż tłumaczyć ci, że woli żonę a najwyżej za jakiś czas jak sprawa przycichnie znajdzie sobą nową kochanicę:P bo ty już jesteś spalona:P

jesli chce Cie zabic , tak jak piszesz- to sa grozby i zastraszanie. To w takim razie zglos na policje to . Grozby sa karalne i bedzie postepowanie wyjasniajace. Co za Gogus !!! Jeszcze bardziej wyciagnij wnioski na przyszlosc: Zonaty to jest dla Ciebie martwy facet!

to ty się chcesz zabić czy to on chce cię zabić? jak z kiepskiego filmu, brakuje tylko księcia który cię uratuje :P

A on mi ufał i teraz chce się na mnie zemścić i mnie zabić... powiedz mu, że zimna i sztywna nie będziesz już tak dobra w łóżku więc niech cię ocali to może kiedyś umówicie się na jakiś wspominkowy seks:P

Gość anulka90
Wiem, ja już nie chce być jego kochanką tylko po prostu chciałabym mu to wyjaśnić bo on nie wie dlaczego to zrobiłam i nie chce wiedzieć :( nie chce aby dalej się na mnie mścił;(

Gość anulka90
on sie teraz mści na mnie i chce mnie zniszczyć za to co mu zrobiłam . ;(

Przecież to żona straszyła, a nie kochanek. Może komentarz napisz na nk, że to jego żona rozbójniczo wymusiła pokazanie sms'ów.

mu to wyjaśnić bo on nie wie dlaczego to zrobiłam i nie chce wiedzieć" i ma racje :) z taką suczą jak ty to raczej nie ma już po co gadać :D co nie oznacza że facet nie jest frajerem i tępym gnojem :D

Gość anulka90
Jak ktoś jest miw stanie pomóc tak naprawdę żebym nie zrobiła głupstwa to moje gg 13816965

cichy przecież dziewczyna wyraźnie napisała, że zabij ją chce on:P

zastanow sie co on moze zrobic poprzez zemste, tzn. w czym moze Ci zaszkodzic? - bo od tego nalezaloby zaczac , by gnojkowi umiemozliwic to. Tlumaczenie i tak nic nie da. Zreszta to zawszony gnojek, ktoremu pod nogami pali sie ziemia. Fuj co za obrzydliwiec.

Gość anulka90
ona mi postawiła warunk że jak nie pokaże jej jakiegoś dowodu na niego (bo chce znac prawdę wtedy będzie w stanie mu wybaczyć) to się z nim rozwiedzie bo ma dość oszukiwania . A ja nie chciałam aby przeze mnie się rozstali więc to zrobiłam

Ike - pisała też, że okrutnie żona ją przeraziła ("straszyła wszystkim") oraz że sama się zabije, czyli najwyraźniej jest zaszczuta i okrążona. Normalnie tragedia grecka.

A ja nie chciałam aby przeze mnie się rozstali więc to zrobiłam" a nie powinnaś czasami mieć nicku anulka16 ? :D