Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka90

;((( skrzywdziłam go

Polecane posty

Gość anulka90
mieszkam w małym mieście , powie wszystkim jakieś niestworzone historie o mnie . Bo on chce tak zrobić abym wstydziła się pokazac na miescie a ja przecież nic strasznego mu nie zrobiłam ;( a poza tym ma moje zdjęcia i boje się , że to jakoś wykorzysta

A ja nie chciałam aby przeze mnie się rozstali więc to zrobiłam to znaczy co zrobiłaś? puściłaś się z nim?:D znakomity sposób na scalenie małżeństwa:P cichy, nie kłóć się ze mną :P wiem lepiej:P

a poza tym ma moje zdjęcia i boje się , że to jakoś wykorzysta " no tak :) dorysuje ci wąsy lub piegi pewnie :D

Gość anulka90
bo nadal go kocham . Byłam po prostu w stanie dać mu spokój aby jego żona była z nim szczęśliwa. tylko tego chciałam. aby im się układało i żeby się nie rozstali

posluchaj, mleko sie wylalo. Oni niech posprzataja sami po tym fakcie. Zrobilas jak zrobilas. To czy ona sie z nim rozwiedzie ,nie twoj teraz problem , wazne , bys Ty sie z tego wyplatala i wyciagnela wnioski dla siebie.

Byłam po prostu w stanie dać mu spokój aby jego żona była z nim szczęśliwa. tylko tego chciałam" i biduli sie nie udało :O no popatrzcie ... a tak sie starała :D

Gość anulka90
nie rozumiecie ;( ;( :( kto mi jest w stanie faktycznie pomóc a nie robić sobie jaja niech napisze na gg które podałam

sama wrzucić tutaj te nagie fotki." tylko nie zapomnij o czarnej opasce na oczy:P

nie rozumiecie ;( ;( kto mi jest w stanie faktycznie pomóc a nie robić sobie jaja niech napisze na gg które podałam chlopaki! nie dajcie się prosić ! dziewczynie pomóżcie może w zemście przelećcie tego gogusia :P

kto mi jest w stanie faktycznie pomóc " dla ciebie sa 2 wyjścia :) albo zmądrzeć,nie popełniać w życiu więcej takich błędów a od tego faceta sie odciąć definitywnie albo wyjechać na Kubę :D

Nie mogą być z opaską. Porządne muszą być, tak by Anulka mogła na próbę szantażu odpowiedzieć "phi, już dawno wrzucone"

ŻaL mi Ciebie trochę... ... ja jakiś czas temu dostaŁam nauczkę, bo kiedy pokŁóciŁam się z moim byŁym... Moje zdjęcia byŁy na internecie...

Gość anulka90
Chciałam byc fair po tym po jej zrobiłam ... że w ogóle się z nim spotykałam . czułam że jestem jej to winna, więc pokazałam jej prawdę czyli te smsy . żałowałam tego romansu ze zwględu na nią i ich dzieci. czułam że ich bardzo krzywdze i chciałam się wycofać

Moje zdjęcia byŁy na internecie ..." skąd wy bierzecie takich pomyleńców ?

czułam że ich bardzo krzywdze i chciałam się wycofać " po którym orgazmie to zrozumiałaś ?

Wiadomo, że Facet nie chciaŁ przyznać się żonie, a Ty go wkopaŁaś pokazując jej te smsy... Nie dziwne, że nie chce teraz z tobą rozmawiać, z resztą pewnie żona teraz Go piLnuje i jest czujna! Daj temu wszystkiemu spokój!!!

Gość anulka90
jak macie się śmiać z kogos problemów to lepiej w ogóle nie piszcie . ja chce aby mi ktoś pomógł a nie jeszcze bardziej zdołował

Regres --- Nie mam pojęcia skąd tacy się biorą... ByŁam z nim 2 Lata,a jedna kŁótnia, rozstanie i moje zdjęcia na internecie,a dokŁadnie to na sexfotce... tyLe, że ja zgŁosiŁam to na poLicje!

Wiesz..jeśli on ma twoje nagie zdjęcia to już nic nie zrobisz jeśli nie pomyślałaś wcześniej, jak mu się zachce może je puścić w świat, z tym już nic nie zrobisz ewentualnie jeśli trafisz na swoje foty gdzieś tam możesz błagać admina o usunięcie. odnośnie tego że on się chce mścić - olej to, jak możesz to się najlepiej wyprowadź, jeśli będzie cię straszył powiedz że jest ci wszystko jedno, nie masz nic do stracenia i jak on cię obsmaruje to ty jego i naopowiadasz jego żonie innych ciekawych historii. Swoją drogą o czym ty dziewczyno myślałaś? (chyba nie myślałaś wcale a za głupotę jak wiadomo się płaci)

Gość anulka90
nie wiem co robić ... jak mu spojrzeć w oczy gdy go gdzies spotkam :(

jak macie się śmiać z kogos problemów to lepiej w ogóle nie piszcie" jak na razie jedynym dobrym dowcipem jest twoja postawa i obruszona mina :P i to zdziwienie ... w stylu chciałam dobrze a wyszło jak zwykle czyli do dupy :D chcesz pomocy ? to zacznij czytac co pisza inni :D ByŁam z nim 2 Lata,a jedna kŁótnia, rozstanie i moje zdjęcia na internecie" natasha więc widac że tak naprawde goscia nie poznałaś Dziwie ci sie że dałas sie tak motac i to przez 2 lata

jak mu spojrzeć w oczy gdy go gdzies spotkam" zasłoń je i powiedz ze ciebie tu nie ma :) masz dziecinne myślenie więc i taka akcja niczym szczególnym sie wyróżni :P

"ona mi postawiła warunk że jak nie pokaże jej jakiegoś dowodu na niego (bo chce znac prawdę wtedy będzie w stanie mu wybaczyć) to się z nim rozwiedzie bo ma dość oszukiwania . A ja nie chciałam aby przeze mnie się rozstali więc to zrobiłam" HAhhahhahhhahhhahhahhhahhhhahahahhhahha, normalnie popłakałem sie ze śmiechu :D Nagroda za najgłupszy tekst dnia zostaje przyznana :D

Gość anulka90
okazało się że spotykając sie ze mną miał ten romans z inną laską w dodatku moja koleżanką :( co za kretyn