Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorący romans co pali mnie

Czy to się kiedyś wyda? co zrobi moj maż??

Polecane posty

Jestesmy razem 4 lata, ślub wzielismy w marcu... nie kocham go już ponad 3 lata :( wzielismy slub, mieszkalismy razem w starym domu jego ciotki która była starą panną ale umarła, teraz remontowalismy ten dom, bo mielismy w koncu pieniadze, chcielismy zadbac o ten dom...w brygadzie budowlanców byl interesujący chłopak...w zasadzie to było tylko 3 roboli, mi sie spodobał ten najmłodszy, miał z ..no chyba 18 lat miał bo inaczej by go nie zatrudnili... trochę o nim fantazjowałam,ale bałam sie zrobić pierwszy krok, jednak on nie był tak bojaźliwy, zagadal mnie kiedys o tak , stało w ramce moje zdjęcie sprzed paru lat... i on tak do mnie " o w morde ale laska, to pani jakaś krewna? może wolna?:- )" nie wiem czy wiedział czy to ja czy nie... moze chciał mi taki komplement zrobic, grunt że sie zarumieniłam... dalej potoczyło się już samo...pocałunki, seks... mój mąż od dawna nie doprowadza mnie do orgazmów a On...mmm najchętniej bym sie rozwiodła i bzykała cały dzień z tym ...wiadomo kim :) i moje pytanie, czy możliwe żeby zdrada nigdy nie wyszła na jaw??

Gość zazdroszcze problemow
:O

Gość jasne że mozliwe
tylko musisz się pilnować

Gość zainteresowany tym faktem paul
problemy wieśniaków ;)

a czy kazdy wychodzi z miłosci??? byłam z nim kupe czasu, wszyscy sie zżyli, moja rodzina go lubiła....poza tym to spoko facet. porządny, mily, słodki, przystojny, idealny mąż...a miłosc czasem gubi ...

Gość algidaa22
a ile Ty masz lat??

poza tym na początku związku kochałam mojego Męża bardzo...może to przyzwyczajenie, zżycie...

4 lata z facetem i juz przyzwyczjenie zabija związek? Zwariowałaś. Mam nadzieję , że twój mąż dowie się o tym jak najszybciej i wywali cię z domu na zbity pysk Poza tym - co to kurestwo się tak ostatnio rozpleniło na kafe? Ciągle tylko zdrady i zdrady :-O

każda zdrada wyjdzie na jaw to tylko kwestia czasu, jak ktoś pęknie zgadzam sie, a tak poza tym autorko gratuluję Ci braku inteligencji:O🖐️ po jakiego wała bralas z nim slub?