Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onikaa

dzień chłopaka

Polecane posty

Gość onikaa

Cześć :) zbliża sie 30.09 i tak średnio widzę realizację mojego planu... Zamierzałam zaprosić mojego chłopaka na tor gokartowy ale niestety rozchorował sie i plan legł w gruzach. Chciałam kupić jadalne pisaki do ciała albo nano podkładkę do samochodu. Pytanie o Was... fikuśne czy praktyczne? Bo nie moge sie zdecydować.. :)

Gość polietka
moze zapytaj jakiegos faceta?

a ile macie lat? bo widzisz ja mojemu nic na dzien chłopaka nie kupuje, ugadalismy sie tak kiedys, a poza tym uwazam ze takie dzien chloapka mogło wypalic w podstawowce i gimnazjum. Podobno jest dzien mężczyzny, nie lepiej co kupic na to swieto?

Gość golciaa
ja pierdole kup mu prezerwatywe i bedzie superasno:):P

ja osobiscie wole mu kupic cos na dzien mezczyzny niz na dzien chłopaka :P moze to tez odczytujesz ze to twój chłopak? :P ale jak jest dzien kobiet i wprowadzili dzien mezczyzny to lepiej tylko te 2 swieta akceptowac :D a dzien chloapak moga obchodzic w klasie, zbierajac sie na lizaki :D

Gość golciaa
ale żenada :P:P:P:P dzień chlopaka :P kto to widzial ,kto to slyszal :D:D:P:P

Gość 098765432
onikaa, jesteś w gimnazjum?

Gość golciaa
dzien kobiet jest od zawsze 9od kad pamietam) a dzien chłopaka???? przepraszam , ale jest to żałosne :P dlaczego nie dzień mężczyzn ? a chłopaka ? debilna sprawa

Gość golciaa
na dzień chłopców bo sama nazwa przez się mówi ,kupcie dobrą prezerwatywę i szampana:) z pewnością sę uciecha taki chłopak :):D

Gość karmelka...
Tez uważam, że to święto to porażka i kojarzy mi się z wiekiem gimnazjalnym :P Jak rok temu złożyłam facetowi życzenia z tej okazji to jego reakcja była mniej więcej taka "z okazji czego?!" :D:D:D

8marca nie 9 ;) no dzien chloapka kojazy mi sie z podstawowka i gimnazjum ;D jak składalismy sie na prezenty :P wprowadzono dzien mezczyzny, to wydaje mi sie, ze lepiej kupowac cos na dzien mezczyzny a nie chlopaka ;D no chyba ze autorka ma 16 lat i jej chlopak tez to niech robi co chce;d