Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie jest okrutne

ratunku!!! lolzkowa wtopa!!! ktos mial podobnie ???

Polecane posty

Gość zycie jest okrutne

no wiec jestem ze swoim chlopakiem juz 3 rok dobrze czujemy sie w swoim towarzystwie rozmawiamy otwarcie o wszystkim ale tez naturlanie sie zachowujemy.. bez zadnego tabu..nie wstydzimy sie takich rzeczy jak bekniecie, czy pierdniecie itd... TO wydarzylo sie 2 dni temu.. od tego momentu sie nie widzielismy a jak piszemy do siebie to tak jakos inaczej...nie to samo co kiedys.. otoz 2 dni temu popilismy sobie obydwoje sporo.. wlaczylismy film erotyczny no i zachcialo nam sie wiadomo sexu.... zaczelo nas brac na przerozniejsze pozycje... moj pod wplywem alkoholu moze dosc dlugo.. zapowiadalo sie fajne rzniecie ale.... jaki wstyd... byla to pozycja od tylu jedna noga na ziemi druga podniesiona oparta stopa na lozku.. wchodzil od tylu... wzielo mnie na purkanie... myslalam ze jakos wytrzymam bo zdaje mi sie podobala mu sie ta pozycja... no ale... pierlam... i co gorsza popuscilam !!!! z tylka taka sraka.... o matko.... straszne to bylo.... mial ktos podobnie? to nie prowo..., alkohol chyba mi nie sluzy.... a teraz chyba przez to mamy te ciche dni...ehhhh :(:(:( pomocy ! 😭

Gość zycie jest okrutne
to nie jest smieszne :(:(:( ktos z was tak mial ?zastanawiam sie jak dlugo beda trwaly te ciiche dni.. moze kiedys zapomni o tym.. ehh tak mi wstyd 😭 pomozcie no....! :(

Gość zycie jest okrutne
podnosze....! :( niech ktos sie wypowie... pocieszy jakos.... prosze Was :(

Gość ja tak lubie
ja wylizal bym Ci odbyt wtedy :classic_cool: jak chlopak cie rzuci zglos sie do mnie :classic_cool: km nie maja znaczenia... dojade :classic_cool: podasz maila 👄 ??

Gość irminna
co mamy ci napisać ?? nie martw sie wszystko będzie dobrze ? to nic takiego ze obsrałaś partnera podczas seksu każdemu sie może zdarzyć ? chichram ze śmiechu.

Gość Czarna_myszka_111
Jak tak ostatnio miałam, mam trochę rozepachaną dziurkę, bo lubie gleboko, kupka mi pociekła do buzi sympatycznego mojego chłopaka, ale przyjął to z honorem i przeknąl bez grymasu

Gość irminna
a po co im zel na jej sraczce bedą jechać ahahhaha

Gość zycie jest okrutne
irminna dla mnie to niesmieszne.. wstydze sie bardzo... i boje sie ze przez ta wpadka go strace... byl wyraznie zniesmaczony.. ale udawal ze nic wielkiego sie nie stalo i poszedl sie umyc po wszystkim.. od razu przeszla nam ochota na igraszki.. no tak obsralam mu troche fiuta.. taka sraka w dodatku.... :(:(:( ehhhhhhhhhh :O

Gość zycie jest okrutne
to nie byl sex analny :( osralam mu jak pchal mi w moja pusie :( po prostu bylam rozchylona no i... ehhh wypadlo mi... tak niespodziewanie.. a myslalam ze tylko sam pierd poleci :(:(:( nie smiejcie sie... pocieszcie mnie jakos 😭

Gość zycie jest okrutne
teraz on myśli ze mi na nim nie zależy bo go osrałam

Gość zycie jest okrutne
powyzej kiepski podszyw :) ja serio sie boje ze przez to moge go stracic... pomozcie prosze jakos..:( nie mam z kim o tym pogadac.. kolezanki by mnie pewnie wysmialy.. albo nie potraktowaly tego powaznie.... :( prosze no. ...

Gość zycie jest okrutne
to przez to że sie najadłam wcześniej kapuchy z grochem a potem śliwek

Gość irminna
dobra przestaje sie śmiać. może obrócicie to w żart ? chociaż myślę ,ze z skesu nic na kilka dni bo jednak musi się przełamać :D

Gość hahaha fajny żart
rzeczywiście obróćcie to w żart hahaha

Gość ehehehelldjnhfg
no moze zapomni o tym... :) daj mu troche czasu.. jak kocha to hmmm znowu sie jakos miedzy wami ulozy :D :classic_cool:

Gość nieznany
na pewno cie nie rzuci przejdzie to po czasie a może mu się to spodobało kto wie :P jak masz wyrozumiałego to na pewno zrozumie ze to było nie chcaco proste wiec nie musisz aż tak się tym przejmować ...

Gość lojojojojojojojojojjojojojoj
Osz kooorfa! nie moge ze smiechu no. :P :P :P :P

Gość zycie jest okrutne
raczej na zadowolonego nie wygladal... ludzie... prosze wczujcie sie w moja sytuacje,,, jak by wam sie cos takiego przydarzylo... ?:( jak byscie sie czuli...? obrocic w zart... ehh nie da sie.... :( fakt to bylo obrzydliwe no ale.... nie moglam nad tym zapanowac... :(:(:(:(

Gość Liza@22
Śmieje się bo to jest tak żałosne że aż śmieszne,ja na miejscu tego chłopaka olałabym cię nie ważne ile bym z tobą chodziła. Nie biesz tego do siebie ale po prostu brzydziłabym się ciebie dotknąć,przed oczami zawsze miałabym wizję jak puszczasz mi klocka w łóżku he he

Gość agshddgd
A POWIEDZ JAK ON NA TO ZAREAGOWAŁ WOGÓLE?? POWIEDZIAL COS? WYSZEDŁ? UCIEKŁ??CO ZROBIŁ??????????????????????????

Gość Nobiles
Lepiej niech sobie znajdzie inną kobietą, bo jak nie panujesz nad odbytem to co będzie na starosć?

Gość zycie jest okrutne
cos tam wrzasnal poszeld sie umyc potem przyszedl do mnie powiedzial nic sie nie stalo... ale jakos milczacy reszte wieczoru byl... no i z sexu nici oczywiscie :(

Gość Liza@22
A co mugł zrobić ,pewnie uciekł w trzy diabły:)

Gość zycie jest okrutne
Nobiles .... wiesz co? jak pisalam to pewnie przez duza ilosc alkoholu to po 1 a po 2 bedac w takiej pozycji jak moglam nad soba zapanowac? mogla bym sie wycofac.. jak bym wiedziala ze to sie tak skonczy no ale coz wyszlo tak..... :(:(:(

Gość Liza@22
Też bym nie chciała się stukać z kimś kto mnie chwilę temu obsrał heh

Gość zycie jest okrutne
wzioł moją srake i posmarował sobie nią kanapke bo krem czekoladowy sie skonczył

Gość zycie jest okrutne
Liza@22 to teraz wczuj sie w moja sytuacje!!! :( powyzej to podszyw... debilny w dodatku....

Gość Liza@22
Gdzie jest ta obsrana świnia ?? Tu na forum :D

Gość kurcze ja też
uprawialam seks w różnych pozycjach i tez po alkoholu ale w zyciu cos takiego mi sie nie zdarzyło. moze masz cos ze zwieraczami?