Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasias1

boje się studiów

Polecane posty

Gość kasias1

poszłam na ekonomie zaocznie i teraz żałuje, bo: - nie umiem nic zrobic na cwiczeniach z matmy - nie wiem skad nabiore tej lit podstawowej ;d hehe - MATMA przerasta moje mozliwosci ;/ PS co robić?

Gość golciaa
no na nie nie idz:D:D:D

Gość kasias1
powaznie ponawiam pytanie.. ;d

Gość ... ja .....
Szukaj kogoś kto zna się na matmie i szybko bierz korepetycje Podejdź do starszych roczników? Moze oni mają do sprzedania jakieś materiały?

Gość ... ja .....
nie poddawaj się !

Gość kasias1
korki pomogą? ;d mam tyle zaleglosci ze az kasy szkoda

Gość ... ja .....
nie no z takim podejściem to nic nie zdziałasz. A myślisz że wszyscy tacy obryci w matmie na roku? Nie przesadzaj!

Gość jestem kobieta......
ja też poszłam na ekonomie zaoczną... i też po matematyce jestem przestarszona;p

ja świadomie unikałam kierunków, gdzie matematyka wchodzi w grę - po prostu nie ma szans, żebym cokolwiek z matematyki wyżej niż podstawówka zrozumiała :P zawsze lepiej zmienić kierunek studiów, niż potem żałować każdego dnia, moim zdaniem :]

Gość kasias1
przy tablicy tam cos pisali na cwiceniach z matmy a ja jak na chińskim.. ;/ troche to dołujące..

Gość bardzo madre podejscie
miec problemy z matma i isc na kierunek z nia zwiazany :o

Gość kasias1
ok.. zmienic kierunek studiów ale to znaczy ze juz rok w plecy ? czy zdąże co kolwiek wybrać zaocznie, jak myslicie? ;/ jestem w kropce i się martwie co dalej..

Gość kasias1
do: bardzo madre podejscie gdybym nie poszła zawsze bym się obwiniała że nie spróbowałam.. ;p

Gość ... ja .....
kasia wiem jak trudna jest matma, ale poważnie od początku szukaj szybko jakiegoś korepetytora i walcz -okiełznasz ja zobaczysz

Gość bueh aha
Ja bym proponowala zmienic studia, matematyka to pikus na ekonomii ;/ Poczekaj az przyjdzie statystyka i ekonometria ;/ ja jestem na finansach, z matematyki tez jestem noga. jestem na 3 roku. przez caly ten okres bardzo sie meczylam na przedmiotach scislych ;/ dlatego odradzam, studiowanie takiego kierunku "debilom matematycznym" takim jak ja. Oczywiscie skoncze studia ale z finansami nie chce miec nic wspolnego ;/

Gość jestem kobieta......
sporo jest powtarzane z LO, mysle ze za szybko sie poddajesz. Ja też sie trochę boję tej matmy, ale mam zamiar się przyłożyć i uczyć na bierzaco. Na ekonomi matma, a na innym kierunku tez cos bedzie na czym noga może sie podwinac:)

Gość kasias1
do ja: postaram się, ale jesli mi nie wyjdzie to rok w plecy ?

Gość ... ja .....
to nie próbuj a potem będziesz żałować jak ja :( i wierz mi cho**rnie żałuję - matma mnie przeraziła, ale pomyśl, że tyle niedouczonych idzie na ten kierunek (myślę o matmie) i jakoś zaliczają. Trochę wiary w siebie i ciężkiej pracy i sukces masz w kieszeni:) do dzieła !

Gość kasias1
do bueh aha super że mnie rozumiesz ;d ja jestem mega czub matematyczny bo ledwo mature zdałam z tego przedmiotu (podstawową) także nie dobijajcie powtórkami z LO... ;/ ;d no to co doradzacie? poddac sie czy obrzydzic jeszcze bardziej ;/ tą matmą i z przymusu studiowac ..?

Gość kasias1
do ja: ;D napawasz nie optymizmem ;D

Gość powinnaś od razu pójść
na pedagogikę tak jak większość tłumoków

Gość kasias1
nie bede nauczycielka