Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maddinka22

Mam dosyć swojej cery :(

Polecane posty

Gość Maddinka22

Moja cera jest mieszana,swieci sie w strefie T a przesusza na policzkach. Dodatkowym problemem sa wagry na nosie i zaskorniki. Jakby tego bylo malo to dodatkowo mam rozszerzone i pekajace naczynka. Juz nie mam pojecia jak o nia dbac. Stosuje zele antytradzikowe i kremy matujace ale przez to przesusza mi sie skora a jak chce zadbac o naczynka to nie da rady bo wiekszosc kremow do cery naczynkowej jest za ciezka i zapycha pory:( macie jakies rady?

Gość Maddinka22
podnosze

Gość blairwaldorf
dołączam się do zapytania. mam wiecznie czerwone policzki, i zapchane pory, doradzi ktoś, co najlepiej stosotwać?

Gość vichy vichy
Jeśli chcesz to mogę Ci polecić stronke, na której możesz się zarejestrować i po zrobieniu testu typu jaka masz cere dostaniesz darmowe probki.

Wiec tak jeśli chodzi o zatkne pory - propnuje różnego rodzaju ziołowe parówki (goraca woda + zioła, nachylamy się nad miseczką twarz przykrywamy recznikiem i tak pare minut), ponoć najlepsze są rumianek wraz z kwiatem lipy/kwiatem szałwi. :) Żele antytrądzikowe nieskutkują, wiem z własnego doświadczenia że tylko wysuszają twarz także może lepiej z nich zrezygnować :P Co do popękanych naczynek - poszperaj na necie być może jest jakieś warzywo, którym mogła byś okładać twarz skoro kremy nie działają. Powodzenia! :)