Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfsgdfgfd

kto twierdzi że modelki są chude i brzydkie ręka do góry

Polecane posty

Gość smanna
nawiązujesz do top models? są chude, bo modelki mają być chude. Masz podziwiać ubrania, a nie cudowne figury. Po za tym łatwiej dopasować rozmiar, wyobraź sobie jakiś pokaz kolekcji i zamieszanie związanie z tym, że na tej źle leży na tyłku, tej poszerza tamto biodra, a tutaj obciska. Jak jest rozmiar 34 to jest spokój, ubrania są jak na wieszakach w sklepie, tylko, że chodzących i sama sobie wybieram co mnie wyszczupli, a co zaokrągli. Po za tym te z top models są w 90% bardzo urodziwe, a inne to różnie, są ślicznotki ale i koszmarki, głównie to stylizacje robią z tych kobiet takie straszydła. Na co dzień kobiety są przecież zazwyczaj w miarę normalnych wymiarów.

Gość Lolitka;p a ja tobie zazdroszc
e znajaomosci polskiej gramatyki :(:(

Ja jestem idealna, a pasztety nienawidzą modelek bo ich mężczyźni patrzą na nie z uwielbieniem. Taka prawda !

Gość Lolitka;p powiem ci ze
moj maz w ogole nie patrzy na inne kobiety to raz a dwa nie probuj odzywac sie przy facecie bo odrazu kaze ci zamknac paszcze bo nie umiesz sie wyslawiac i nie znasz gramatyki trzy kazdemu co innego sie podoba i szczerze wiekszosc facetow nie spojrzalaby na ulicy na chuda kobiete bedaca modelka cztery widac te Twoja idealnosc w poslugiwaniu sie mowa ojczysta i wiesz co chyba masz nsksie poczucie wartosic jak myslisz ze ktos cie nienawidzi do tego mierzysz ludzi wlasna miara wyabacz ale nam obce sa takiep lytkie i niskie uczucia jak nienawisc

Oczywiście wielka dyplomatka się znalazła. A ja ci powiem krótko O.D.P.I.E.R.D.O.L się P.R.O.S.T.Y.T.U.T.K.O ;p beka z takich nie dowartościowanych kur domowych jak ty. Zal mi cię tak szczerze.

Gość lauraa88
rózne się trafiają, modelki musza byc przede wszystkim chude i wysokie