Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eweLinka ;))

używacie samoopalaczy??

Polecane posty

tak ;) tez kiedys uzywalam chusteczek, ale teraz chcialabym jakis samoopalacz :D słyszalam ze mus nawilzajacy z lirene jest dobry :P ale nie wiem czy ryzykowac :P

Gość jola18
jak kiedyś używałam jakiegoś samoopalacza ale to było straszne badziewie...w każdym razie dołączam się do tematu :)

nie wiem czy znowu kasy w błoto nie wywale :P a powiedz mi jak smarujesz dlonie zyby smug nie było? ja zawsze mam jakies smugi, albo nierowno rozprowadzone na dłoniach..

no jak ja uzywalam chusteczek to tez byłam zadowolona :D potem co chwile cana wzrastała, teraz nie wiem ile kosztuja :P wiec wole samoopalacz :)

a jak palce, albo miedzy palcami? masz wszystko równo? mi zawsze jakies smugi wyszły :p albo palce były bladsze od dłoni ;d

jakies 2zl chusteczka chyba:), no ale czasem tak sie rozprowadzi tam ciemniej tam nie... tez tak mam

ufff myslalam, ze tylko ja tak mam ;D np. moja kolezanka chyba tez uzywa samoopalaczy, bo ma dziwnie brazowe rece az do nadgarstka a dlonie blade :D ale nie chce sie przyznac :/ wypiera sie.. nie wiem czy to jakis wstyd czy cos ;/ wole smarowac sie samoopalaczem niz niszczyc skore na solarce :/ oczywiscie przed jakas okazja ide na solar, zeby nie miec smug :D ale tak to tylko samoopalacz w ruch :D lato mam od spalania sie na słoncu :D

ej wiesz co bo moze ona zaraz po nalozeniu myje rece i jej to zmywa i dlatego ma biale dlonie? ;)

Gość pomarańczówka568
nie za bardzo są te samoopalacze, nie za równo wychodzi to smarowanie albo nie wygląda naturalnie.

nie wiem, ja mam praktycznie zawsze pomalowane :classic_cool: albo... ona uzywa takich kremow do rak, sa takie wygladzajaca wybielajace czy cos

Gość szuruuubuuruuuu
kupilam garniera chusteczki i jak znajde czas to dzis wyprubuje...

Gość CarrieB
Ale jestes paskudna "Ewelinka;))'';]

Nie używam samoopalaczy, bo nigdy mi ładnie efekt nie wyszedł, źle bym sie czuła z niepewnością co do np. smug na plecach (lubię bluzki z rozcięciami z tyłu. Poza tym ciemniejsze kolana i jasniejsze dłonie. Więc opalam sie tylko latem plus solarium 4, czasem 5 razy na rok