Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eweLinka ;))

używacie samoopalaczy??

Polecane posty

Gość ja używam samoopalacza
zimą kiedy już taka opalona nie jestem;-) ale tylko na twarz, na reszcie ciała mam dość wytrzymałą opaleniznę;-) staram się nakładać mało i często, tak że trochę nałożę poczekam aż sie wchłonie i znowu, w zależności od efektu co kilka dni. Jak efekt będzie niezadowalający to peeling i po sprawie bo szybko schodzi. Jak się maluję to niezbyt ciemnym podkładem i matującym żeby zniwelować to co jeszcze jest nie tak... Co do reszty ciała to nawet na opakowaniu pisze, że ręce się myje, głównie żeby nic potem nie pobrudzić ale też moim zdaniem dlatego ze dłonie to nie jest zbyt dobry obszar na działanie samoopalacza i tyle, skóra inna, dużo załamań i nierównośći...

Gość Carea..................
Ja mam ten mus z lirene i nie zamienilabym go na zaden inny. Mam strasznie jasna karnacje wiec musze uwazac z doborem takich specyfikow. Ten mus bardzo dobrze sie rozprowadza i daje naturalny kolor. Skora sie po nim troche lepi no i niestety po pewnym czasie pojawia sie specyficzny zapach ale dla takiego efektu warto sie poswiecic. Opalenizna pojawia sie po 2-3 godzinach,nie brudzi ubran. Tez uwazam ze wszystkie balsamy brazujace sa do dooopy.

używam balsamów brązujących z miernym skutkiem niestety, a straszna blada dupa ze mnie :o

Nie używam samoopalacza i na solare też nie chodzę. Mam typ urody tzw "królewna śnieżka"-jasna karnacja, ciemne włosy, niebieskie oczy a do tego jestem drobnej budowy ciała, rysy twarzy dziewczęce. I moja jasna karnacja przy całej reszcie wygląda bardzo dobrze i nie mam zamiaru tego zmieniać.

carea - a jak z myciem sie? schodzi tak jak balsamy czy utrzymuje sie? no ja z reguły tez jestem blada zima i nie bardzo mi sie to podoba, wiec uzywam samoopalaczy, ale oczywiscie nie przesadzam zeby byc jakas murzynka ;) delikatnie posmaruje ;)