Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katherineeee000010

dwa piercingi w jednym dniu?

Polecane posty

Gość Katherineeee000010

W przyszłym tygodniu bedę miała robiony smiley piercing -kolczyk w wędzidełku, planuję takze zrobić hip surface piercing (kolczyk powyżej kości biodrowej- wygooglajcie sobie ;P. Czy mogę mieć robione dwa kolczyki w jendym dniu?? Pozdrawiam:) P.S. Chcialam jeszcze dowiedziec się, czy po zrobieniu smiley bede mogla palic?

Gość dsfsdfsd
jasne,ze mozesz miec robione,chyba ze mdlejesz i tracisz duzo krwi:) Co do fajek to ja szczerze mowiac boje sie palic jak sie ugryze w policzek,bo mam wrazenie ze dym wnika i dostane raka:P ale pewnie palilabym po jakichs 3 dniach,chociaz nie polecam:P A na biodrze to wiesz,ze raczej nie utrzymasz? porob duzo zdjec,bo to ladnie wyglada,bedziesz miala co pokazywac:D

Gość Lolaaaaaaaaaaa5000
wiem, wiem, miałam już w biodrze, ale był trochę źle przebity, więc wyciągnęłam. to było rok temu, ale podobało mi się, więc czas na reaktywację, oczywiście w lepszym studio.;D Dzięki za odpowiedzi. Będę miała robione te piercingi w przyszłym tygodniu, więc wrzucę fotki. P.S. Obawiam się, że nie obejdę się 3ech dni bez papierosów, góra jeden LOL. zobaczymy ;)