Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna ofiara losu

kiedy ten koszmar się skończy??? :(:(:(

Polecane posty

Gość kolejna ofiara losu

codziennie jak wstaje do szkoły to mam dreszcze, zimno mi, mam biegunkę...:( stresuję się i muszę pic rano melisę... zastanawiam się czy nie brac jakiś tabletek...jest mi tak ciężko:(:(

Gość kolejna ofiara losu
nikt nie jest w takiej sytuacji?

Gość kolejna ofiara losu
ludzie co z wami???

Gość kolejna ofiara losu
:(((

Gość kolejna ofiara losu
Nawet jak czeka mnie nawet 'przyjemny dzień' w szkole (np.fajne lekcje) to i tak mam te same objawy, tyle ze juz tak bardzo sie nie stresuje. W klasie nie jestem lubianą osobą, szczegolnie przez dziewczyny, obgadują mnie i krzywo się na mnie patrzą. Ranią mnie te ich spojrzenia takie..wredne.. I wogole boje sie ze nauczyciel mnie zapyta a ja się zburaczę i nic nie powiem (tak jest przeważnie) co z atym idzie ośmieszenie się na tle klasy :( no i lęk przed zła oceną :(

A w której jesteś klasie i czy w gimnazjum, liceum ? Może warto byłoby się przenieść do innej klasy albo nawet szkoły, bo problem sam się nie rozwiąże, a wątpię, by rozmowa z tymi dziewczynami przyniosła jakikolwiek skutek...

Gość dfghjklkjhgfd
mam tak samo tylko ja jestem nauczycielem

Gość kolejna ofiara losu
w szkole sredniej, zmiana szkoly nie wchodzi w gre, zmiana klasy rowniez.

Gość kolejna ofiara losu
:(

No cóż, sądziłam, że w szkole średniej są w miarę dojrzałe osoby, ale jak widać myliłam się :O Pozostaje jeszcze pytanie która konkretnie ta klasa, bo jeśli 3 to można się przemęczyć, ale jeśli 1 albo 2 no to jest już z tym problem... A domyślasz się, czemu one to robią, tak bez powodu ? Nie chce mi się wierzyć...

Gość ti658ke79
witaj w klubie. mialam tak samo, z tym, ze mialam kilkoro zyczliwych osob. teraz mam 20 lat i studiuje, ze wzgledu na stres zaocznie- myslalam, ze to bedzie dobre rozwiazanie, ale juz na kilka dni przed zjazdem mnie dopada caly ten stres i jest do dupy. moja rada- olej to wszystko. spojrz na tych co maja wszystko w dupie-szkoly normalnie pokonczyli, studiuja, pracuja= zyja normalnie.

Gość kolejna ofiara losu
to końcówka juz.. nie wiem czemu naprawde, ja staram sie byc mila dla nich a one nawet zwyklego 'czesc' mi nie powiedza.

No to widocznie czymś ich zniechęciłaś i im po prostu podpadłaś. Ignoruj je całkowicie i olewaj, bo wydaje mi się, że jeśli będziesz zachowywać się tak, jakbyś miała ich głęboko w dupie, to znudzą się w końcu i dadzą Ci spokój. A jeśli będziesz okazywać niechęć albo strach, to raczej nie dadzą Ci wytchnienia do końca szkoły.

Gość kolejna ofiara losu
Jak tu przezyc ?? :( z mysla ze jutro mam przezywac to samo co zawsze to nie chce mi sie zyc:(

Gość jola18
miałam to samo. To już końcówka - skoro tak, to tym bardziej miej to w dupie :) Nie przejmuj się nimi! Z takim badziewiem nie warto się zadawać, bo nie ma z kim.

Gość sorbetjagodowy
ale dlaczego one ciebie nie lubią? gdzie jest przyczyna?

Gość kolejna ofiara losu
probowalam sie tym nie przejmowac, olewac... nic to nie daje, az sie boje ze mam jakas fobie spoleczna

Nie łam się, to tylko kilka miesięcy, zaciśnij zęby i DASZ radę :) Po prostu musisz zacząć je olewać albo też otwarcie pogadać z nimi w 4 oczy, dlaczego tak się zachowują, ale być przy tym PEWNĄ siebie i nie okazać strachu, pokazać, że się ich nie boisz. Ale jest też ryzyko, że to tylko pogorszy sprawę, ale może też się okazać, że będzie zupełnie inaczej.

Gość kolejna ofiara losu
one mnie dobrze nie znaja, mysla ze niemam nic ciekawego do powiedzenia bo jestem niesmiala osoba, moze uwazaja mnie za zakałę klasy i że tylko zawalam :(

Gość barabarabab
klasowymi idiotkami sie nie przejmuj, teraz przewaznie kazdy ma w szkole problemy z rowiesnikami. trzymaj sie i lej na nich. a jak patrza sie krzywo to ty tez tak patrz.