Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyra Banks16

Moja kotka rodzi mlode...czy powinnam je utopic?Nie mam co z nimi zrob

Polecane posty

Gość Tyra Banks16

z nimi zrobic! A do schorniska jest za daleko

Gość taka jedna dziewuszka
włóż sobie głowe do kibla i mózg sobie wypłucz!!!!!!!!!!!!11 zjebie!!!!!!!!11

Gość bzibździabździo
sprubuj utopic to cie znajde po ip i zapier dole golymi rekoma. jak chcesz sie pozbyc to uspij idiotko u weterynarza!!!!!!!!!!!!!!!

Jak możesz ,gdzie byłaś wcześniej czemu jej nie wykastrowałaś ????????!!!!! Jakbyś ty się czuła gdyby twoje dziecko ktoś utopił ???!!!!!!! Jesteś nieodpowiedzialna!!!!! Za daleko ci do schroniska ??????? Wstydziłabyś się to mało powiedziane !!!! CZY TY WIESZ ŻE TERAZ TAKIE CZYNY SĄ KARALNE?????!!!!!

Gość ta znajdziesz po ip
ta znajdziesz po ip. zesrasz sie prędzej w porty durniu

Z jakiego miasta jesteś ,może uda mi się znaleść domki dla tych kociaczków ale to i tak za ok.4-6 tygodni chyba bo do tej pory muszą być karmione !!!!!! pROSZĘ O ODPOWIEDŹ !!!!

Niestety dla niedowiarków ,jeśli sprawa podlega pod czyn karalny a ty takowy chcesz uczynić to jak najbardziej można cię znaleść po IP.zapytaj moderatorki.One podaja IP odpowiedniej osobie a ta juz po nitce do kłebka łacznie z nr.mieszkania ,domu I UZYTKOWNIKA .

Powtarzam nie masz co z nimi zrobić ,podaj mi gdzie mieszkasz moze znajdę dla nich domy !!!! Proszę cię o odpowiedź bo naprawdę zwrócę się do kafeterii o podanie twojego IP i po co ci to ????????

Gość dcfsmhvch
musisz podac adres bo jutro FBI CBA, CBŚ, NIK, ZUS I PZU bedziesz miała na głowie buhahahha

Po co mi adres ,chcę pomóc znaleśc dom tym kotkom jesli dziewczyna mieszka blisko mnie mogę dojechać !!!

Gość Weterynarz Hans
Autorko to bardzo niehigieniczny sposob(za dlugo kotki beda sie meczyc) Jesli juz to dodaj do wody roztwor solny(zapycha blony w plucach i nastepuje szybki zgon)

Gość Weterynarz Hans
Klejnotko jesli ma router to mozesz jej przyslowiowego lodzika strzelic:)

Gość nickonicko2010
jesli nie masz samochodu poproś kogoś kto ma żeby zawiózł cie z kociętami do schroniska,w zadnym wypadku ich nie top,nie wygłupiaj sie ... http://skocz.pl/fajnerzeczy

Gość Weterynarz Hans
Moze i prowo ale jakby ktos w przyszlosci myslal to dodawac spirytus albo roztowr solny do wody!!

Gość deeeewewww
poczekaj az urodzi i je w kiblu spusc

Gość Weterynarz Hans
Deeeweee nie zachowuj nsie jak barbarzynca..

Gość Weterynarz Hans
Kolyndra spierdalaj stad. Bede chcial sobie zrobic pasztet z kota to sobie zrobie!!!CZYM SIE KOT ROZNI OD SWINI KTORA JEST NOZEM CIACHANA ??

Gość deeeewewww
a przynoszenie zywgo karpia na swieta to ni barbarzynstwo??? to niech najpierw zrobi z nimi to co kochajace kotki i pieski robia z rybami zywymi a poxniej wyrzuci do kibla lub konteneraa

Gość BiałaNiteczka
art. 6 ust. 1 Ustawy o ochronie zwierząt - tj. „Nieuzasadnione lub niehumanitarne zabijanie zwierząt oraz znęcanie się nad nimi jest zabronione. Czyn taki zagrożony jest karą pozbawienia wolności do roku, ograniczenia wolności lub grzywny (art. 35 ust. 1), w przypadku gdy sprawca działa ze szczególnym okrucieństwem może zostać poddany karze pozbawienia wolności do 2 lat (art. 35 ust. 2).

Gość Weterynarz Hans
Deeewew zgadzam sie z toba(sam mam bardzo duzo szacunku dla ryb)

Dajmy spokój temu IP zawsze można każdego znaleść roboty jest kupa ale ...nie o tym ,mama nadzieje że to głupie prowo

Gość Weterynarz Hans
A karpie i ryby to nie zwierzeta??

Gość Pan Sum
BulBulBul zostawcie nas wy przemadrzale ludzie bulbulbul to nie jest mile uczucuie jak obdzieraja ze skora i ciachaja glowa bul moj pradziad bul dziad bulbul oni wszyscy bulbulbulbul