winterfresh16 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Hej ;/ Mam problem;/ spoznia mi sie okres juz 3 dzien;/ nie wiem co jest grane zawsze dostawalam najponiej 24.. a juz jest 27 ;/ kochalismy sie z chlopakiem jakies 2 tyg temu bez zabezpieczenia ale nie mial we mnie wytrysku zdarzyl wyciagnac przed;/i nie mam objawow ciazy... czuje sie tak jak kazdego miesiaca przed okresem...;/ Pomocy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rózowy lukier Napisano Wrzesień 27, 2010 Mam podobnie... Tylko że ja zawsze miałam tak co 30 dni, a teraz juz 33 dzień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rózowy lukier Napisano Wrzesień 27, 2010 Wiesz, ja byłam 3 dni temu u ginekologa i ona mi pow. ze zbliżam sie do okresu, ale mam coś w macic, co wg niej nie jest ciażą, ale nawet skrzepem krwi, już sama nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 ginekolog nie może stwierdzić wczesnej ciaży poprzez badanie ginekologiczne. Może stwierdzić tylko, że macica jest powiększona. A jest powiększona przed miesiączką i w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rózowy lukier Napisano Wrzesień 29, 2010 Zrobiłam test - jest negatywny. Ale miesiączki nie ma nadal. Tylko śluz biały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach