Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whydont

jak dodac sobie kobiecosci?

Polecane posty

Gość whydont
jestem mulatka wiec opalac sie nie musze. niestety nie moge zbyt cesto nosic szpilek ze wzgledow zdrowotnych ale zamieniam je na polbuty na korku takim szerszym,dziekuje wam za rady bgo napawde wraz z wlosami pewnosc siebvie zmniejszyla sie jescze bardziej bo na cozien i tak nie uwazam ze jestm jakas tam pieknoscia

Gość whydont
moze jeszzce jakies propozycje?

Gość whydont
bez takich glupot dzieci nie powinny tutaj zagladac

Gość mailer daemon
ładnie dobrane rzeczy kolorystycznie i stylowo plus dobrze dobrany biustonosz,no i wiadomo wygląd to nie wszystko

Właściwie to masz pełne pole do popisu :) Można zacząć od noszenia spódnic czy sukienek, chociaż nie tylko one dodają przecież kobiecości ;) Nie trzeba się też jakoś super malować - wystarczy szminka, błyszczyk lub po prostu pomalowane rzęsy ;) Moim zdaniem pomalowane, ładne i zadbane paznokcie dodają sporo uroku. Ja niedawno nawet manicure sobie zrobiłam (dodam, że to manicure hybrydowy czyli naturalne paznokcie pomalowane lakiero-żelem, który trzyma mi się na paznokciach dwa tygodnie bez odpryskiwania - gdybyś na przykład była zainteresowana takim - to mogę na mailu nike.19@interia.pl podac namiary w Krakowie gdzie go zrobić i pogadać o paznokciach w ogóle ;))

Gość karo_888
żeby czuć się seksownie trzeba zacząć do podstaw, czyli... bielizny! Tak tak, jest bardzo ważna, bo to ona sprawia, że czujemy się piękne :) Polecam zaopatrzenie się w kilka ładnych kompletów, pończochy i ewentualnie gorset :) http://www.krisline.com/product,products,53.html w czymś takim nie ma innej opcji, żeby nie czuć się seksownie :) druga rzecz to szpilki :) jednak jeśli nie masz wprawy w chodzeniu na wysokim obcasie to lepiej te niższe 4-5 centymetrowe. No i na końcu... włosy! Wiadomo, że najbardziej kobiece są długie gęste włosy, jednak nie każdą z nas matka natura w nie wyposażyła ;) wtedy warto iść fryzjera i je dobrze odżywić :) jak te 3 rzeczy wcielisz w życie to z pewnością emanować będziesz kobiecością :)

poogladaj sobie zdjecia tej aktorki halle berry, ona ma teraz krotkie wlosy i nosi sie w bardzo seksi kobiecym stylu sama mialam kilka razy ktorkie wlosy i wiem, ze trzeba troche zmienic sposob ubierania, zeby nie wygladac zbyt po mesku

Gość tlennowa
obcasy sukienka makijaz nie zrobia z ciebie kobiety!!!! musiz to poczuc w sobie!!

Gość bardzo prosto
obcisłe SKÓRZANE SPODNIE i każdy jest twój !!!!

Gość Fiutek008
Hallo whydont, a jaki masz cel w ubiorze, czy chcesz żeby faceci zwrócili na Ciebie uwagę? To ubierz elastyczne majtki które formują posladki i talię. Ubierz białe dopasowane spodnie i kolorową bluzkę z dużym dekoltem. Powodzenie murowane!