Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kursantkaaaaa

spodobal mi sie moj instruktor

Polecane posty

Gość kkkarolisia
A WE MNIE SIE PODKOCHIWAŁ MOJ INSTRUKTOR... ale mial zone a ja mam faceta i dlatego to nie mialo sensu

Gość kursantkaaaaa
no ja mam nadzieje ze ten moj instruktor nie ma żony :-)

Gość byłakursantka
trzymam kciuki bo koleżanka 3 tyg temu wyszła za mąz za swojego instruktora

Gość kursantkaaaaa
no zobaczymy, niedługo rozpoczynam jazdy i zobaczymy jak bedziemy sie dogadywac i wogule :-P najwyżej zrobie tak jak doradziła mała kobietkaaa, zaproponuje mu kawe w ramach podziekowania za zdany egzamin :-P

Gość większość instruktorów
to flirciarze co mają żony ale sypiają z kursantkami wykorzystując bliskość stworzoną sztucznie przez siedzenie w samochodzie

Gość byłakursantka
większość takich jest ale mam to gdzxieś jest mi dobrze;'

Gość kursantkaaaaa
byłakursantko, a on poderwał ciebie czy ty jego? :-P

Gość Pyteleczek01
Moja zona mnie zdradza ! Wyszlo to na jaw 2 tygodnie temu.... Lecz ona mysli, ze ja nic niewiem... Mamy trojke dzieci i nie wiem co mam zrobic... W sumie jest bardzo ładna, lecz nie wyobrazam sobie swoich mlodych dzieci zyjacych z taka sytuacja rodzinna :( Poprosic żone o wyjasnienie ? Popatrzcie na jej zdjecie... Przeciez chyba warto ratowac zwiazek ? http://przeslij.pl/f2c Prosze o rozsadne odpowiedzi...

Gość byłakursantka
w sumie to jakoś razem siebie poderwaliśmy

Gość Megan8484
byłakursantka - powiem Ci że mi również jest z tym dobrze :)

Gość mój instruktor...
też mnie podrywał, pocałował z nienacka nawet, jak stałam na światłach. Oni tak mają - łatwym łupem dziewczyny jesteście :P opolskie

Gość byłakursantka
ale ja doskonale wiedziałam na co się piszę i wcale nie mówię tu o wielkiej miłości nic z tych rzeczy spotykamy się kiedy tylko możemy seks jest super i jest ok. ani ja ani on nie chce odchodzić od rodziny

Gość hghghgggi
byłakursantka to zwykly kurwiszcz i tyle w temacie. smieszne jestescie z tymi instruktorami-maja nudna prace to sobie tak zabijaja czas "podrywajac was" hehe

Gość mój instruktor...
gratuluję twojemu mężowi żony, a jego żonie męża :o No nic, spadam - niesmacznie tu...

Mi tez sie spodobal moj instruktor i to od pierwszego wykladu.W czwartek mam koniec teorii i potem jazdy.Niestety on ma zone i syna i raczej nic z tego nie bedzie:(.

Gość Megan8484
Gdyby instruktorami były kobiety byłoby o wiele łatwiej :D

Gość kursantkaaaaa
wybadalam go troche na nk :-P nie ma go tam, ale prawdopodobnie znalazłam jego dziecko :-) niewiadomo czy to rzeczywiscie jego ale na 80% podejrzewam ze tak , hmmm no coz pozostaje tylko poczekac na jazdy wtedy sie pewnie dowiem przy zwyklej rozmowie :-) ale obraczki nie ma :-P

Gość DominatorVibrator
Boże dziękuje, że wykazałeś się tą inteligencją i jako stworzenie płci męskiej wiedziałeś co my faceci naprawdę lubimy. Dzięki temu stworzyłeś w większości przypadków tak debilne stworzenie jak kobieta. W imię ojca i syna i ducha świętego Amen!

Wlasnie przed chwila wrocilam z wykladu.On coraz bardziej mi sie podoba.Sposob jak wszystko nam tlumaczy jest poprostu slodki.Nie wiem co bedzie jak kurs sie skonczy?:(.Chcialabym miec z nim jazdy ale nie wiem czy tak wyjdzie.

Gość kursantkaaaaa
ines, skad jestes? moze to ten sam?:-P

Gość dziewczyny!!!!
Ja wyszłam za mąż za mojego instruktora,to była miłość od pierwszego wejrzenia :) a przy okazji nauczyłam się jeździć ;P :) |Życzę Wam tego samego kobitki ❤️ 🌻 :)

Do kursantkaaaaa.Ja jestem z Rudy Slaskiej a Ty?Moj instruktor ma ok 40-45 lat.Opisz cos prosze na temat wykladow jak Twoj je prowadzi.