Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makeczkaaaaaa

wazne!!!!!!!!!!!!!!!!111

Polecane posty

mam pytanie tydzien temu okres mi sie skonczyl trwal 3 dni tydzien temu w piatek mi sie skonczyl sobota niedzela wymiotywalam i teraz w niedziele rowniez wymioty i torche bola mnie piersi czy mozlwe ze jestem w ciązy miala ktoras z was tak ze miala okres w ciązy bo ja mam duzo znjomych ktor nawet do 5 miesacu mialt norlany okres

Gość co za perfidne błędy!!!!

Gość wybacz ale nie jestem
normalny okres w ciazy to cos takliego jak hmm niepokalane poczecie. prawie nieprawdopodobne. mozna miec krwawienia w dniach kiedy przypadac powiniem termin okresu, ale bez skrzepów itd. w ciazy nie ma okresu. to biologicznie niemozliwe

Gość Twój post nie ma ani ładu
ani składu!!! A tak na marginesie, to co Ty chcesz tutaj usłyszeć? Idź dziewucho do lekarza, bo nikt nie jest jasnowidzem na kafeterii i w dupsko Ci nie zaglądnie:(

no zdarza sie moje 2 kolezanki mialy normalny okres jak zawsze i terz maja zdrowe dzieci a tez byly w szoku jak sie dowiedzialy więc mozlwe jest

Najlepiej iść do lekarza Tak okresu nie ma, inaczej się to nazywa ale nie pamiętam teraz... ale wiadomo jak krwawienie występuje w dniach gdy powinna być miesiączka to nikt tam jakoś specjalnie nie zagląda tylko od razu podpina to pod "okres" a później niespodzianka ;) Może to ciąża, a może tak sobie wmawiasz że aż Cię mdli ;) Uwierz że to się zdarza znacznie częściej jak krwawienie w ciąży ;) Bardzo często kobiety zauważają u siebie powiększone piersi itp a jak tylko lekarz potwierdzi że to nie ciąża to nagle objawy znikają ;)

no wlasnie sobie nie wmawiam i sie dziwie skad to jest piersi mnie tez lekko bolą a do lekarza wlasnie ide w tym tygodniu wiem ze nikt tu wrózką mnie jest ale pytam bo moze ktoras tak miala tak jak pisalam moje znajome mialy okres w ciazy i sie dziwily

Radze poszukać w google. Jest o tym pełno informacji. Wystarczy wpisać "ciąża miesiączka" :) OKRESU W CIĄŻY NIE MA :) Spróbuj jeszcze z hasłami KRWAWIENIE IMPLANTACYJNE lub KRWAWIENIE OKOŁOOWULACYJNE bo jeśli jesteś w ciąży to właśnie CHYBA tak to się nazywa ;)