Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilianna

Jestem ładna, mam dobrą pracę, mieszkanie i nadal samotna...

Polecane posty

Gość Emilianna

a mam już 32 lata :(

Gość falltopieces
serio? :(

Gość Emilianna
nie umiem podrywac, jestem starej daty i zawsze czekam na pierwszy ruch faceta.

Gość zdajesz sobie sprawę
że dla przeciętnego faceta to że masz dobrą pracę i mieszkanie będzie nieistotne? Na takie rzeczy to patrzą głównie kobiety. :P

Gość moge cie zaspokajac jak
mnie bedzeisz utrzymywac :classic_cool:

Gość falltopieces
przecież jest też ładna a to się liczy, więc problem tkwi tylko w braku umiejętności podrywania...

Gość Emilianna
Interesują mnie tylko poważne związki, wiec tzw. ruchacze odpadają... szukam odpowiedzialnego mezczyzny :)

Gość qqqwwweeerrr
sosssssss coorva geju yebany na hooj dajesz fotę na babskim forum? ŻAL myślałem że to może jakieś śmieszne coś a tu pedał o zdrozo :-/ facepalm autorko tematu możesz wysłać mi fotkę na kafefacet@o2.pl a powiem Ci prawdę czy uroda Ci pomaga czy musisz inaczej przyciągać facetów jeśli nie chcesz to powiem Ci tak a może masz za dużo? jestem chyba "nieudacznikiem" według definicji lasek z kafe, wpadam tu raz na 3 miechy mimo tego że brzydzę się tego forum :-D ale nieważne nie wyobrażam sobie żeby laska zarabiała więcej ode mnie, taki związek nie ma szans według mnie dlatego nie patrzę na takie laski żebym brał Ciebie pod uwagę musiałbym zarabiać tyle samo co Ty i też mieć mieszkanie, to znaczy jako minimum muszę mieć tyle samo co Ty kumasz? powiesz ile zarabiasz? ocenimy jakie masz szansę na faceta

Gość koziororzec
a jakies zwiazki w przeszlosci?

Gość falltopieces
Za stara na dziecko? :D

Gość koziororzec
trzeba byc niezle zakompleksionym, zeby czuc sie facetem dopiero jak zarabiasz wiecej od kobiety :D o ile jestes niezalezny to co to kogo obchodzi?

Gość qqqwwweeerrr
o pedał sosssssss napisał coś trafnego :-D tak ktoś może się boi , może ktoś czuć strach przed upokorzeniem, że dasz mu do zrozumienia że Ty masz dużo a on nic ruchacze tak , dobry podrywacz niczego się nie boi, sam zaliczyłem dwie 10 lat starsze ode mnie ale np. ja Ciebie się nie boję, po prostu uważam że taki związek jest bezsensu

Gość Emilianna
Fotek nie bede wysylac obcym osobom. Zarabiam obecnie troche ponad 4 tys. netto, nie jest to bardzo duzo, ale to stała i pewna praca.

Gość Piękna stara panna
Ja mam podobnie.

Gość qqqwwweeerrr
koziororzec to nie są kompleksy tylko wizja jak powinien wyglądać związek i rodzina i nie wynika to mojej słabości ale ze znajomości kobiet zależy jak się trafi ale w większości przypadków jest tak że jeśli facet mniej zarabia kobieta w końcu zniszczy go psychicznie cóż koziororzec najwyraźniej jest gimnazjalistą który chciał zabłysnąć ale mu nie wyszło :-D a tak na poważnie, nie wiem jakie Ty masz doświadczenia życiowe ale ja spotkałem wieleee kobiet i widziałem ,mnóstwo związków i stąd mam taki pogląd jaki mam

Gość Emilianna
Szczerze mowiac tez nie wyobrazam sobie byc z facetem, ktory zarabia mniej niz ja.

Gość droga Autorko
zostaje Ci kafeteria.pl - najlepszy serwis randkowy w sieci :P

Gość qqqwwweeerrr
Emilianna przyznaj sama że jeśli wzięłabyś faceta bez mieszkania zarabiającego 2 razy mnie w końcu straciłabyś do niego szacunek taka natura kobiet nad czym jak też ubolewam 4000 netto więc jeśli mieszkasz w mieście powiedzmy mniejszym niż 150 tysięcy mieszańców to dupa, przyznaje że masz problem

Gość koziororzec
:D to wlasnie twoje myslenie pokazuje brak doswaidczenia, z pewnym konkretnym typem kobiet kobieta ktora jest niezalezna chce tylko niezaleznego faceta, a to czy ktos zarabia 5 czy 8 tysiecy jest sprawa drugorzedna i to bez znaczenia w ktora strone jakbys byl w powaznym zwiazku z kims doroslym to moze bys to zrozumial rowniez to, ze dorosly czlowiek nie czuje sie lepszy od kogos kto zarabia o tysiac mniej :D

Gość koziororzec
i mnostwo zwiazkow? w kazdym mniej zarabiales, ze nie wyszlo? :D

Gość qqqwwweeerrr
koziororzec łatwo Cię rozgryźć, Ty masz swoje zdanie i myślisz że to jest jedyna słuszna prawda na świecie autorka tematu przyznała mi rację jak mówiłem raz na 3 miechy tu jestem i wiecie co? za każdym razem dyskusja sprowadza się do tego samego co jest już nudne wy kobiety same nie wiecie czego chcecie walczyłyście o równouprawnienie i dostałyście , i co teraz? zarabiacie tak samo jak faceci ale oni nadal mają zarabiać 3 razy więcej od was. jak to ma być możliwe? koziororzec to o czym mówisz to "świat idealny" to znaczy chciałbym żeby tak było ale tak nie jest!!!

Gość qqqwwweeerrr
w dodatku podałeś/podałaś kwoty z dupy: 5000 i 8000 faktycznie przy wysokich zarobkach czy majątkach różnica ma małe znaczenie ale średnia krajowa jest niższa od podanych przez ciebie przykładów, dodatkowo ta średnia jest zawyżana przez garstkę dobrze zarabiających a więc w większości przypadków w polsce nie żyją tak jak by chcieli tylko kalkulują swoje finanse

Gość Emilianna
Mieszkam we Wroclawiu. watpie, zeby przyczyna mojej samotnosci byly zarobki.

Gość koziororzec
to tak jak i ty :D a autorka tematu juz w nim samym opisala swoj status materialny ni episzac praktycznie nic o sobie, w postach nic o zainteresowaniach czy charakterze, wiec latwo stwierdzic na co ona akurat zwraca uwage ;) to nie swiat idealny, a zwiazek dwoch madrych ludzi i szanujacych siebie nawzajem, a takie tez sie zdarzaja rzadko bo rzadko ale jednak mnie przeraza to wasze postrzeganie swiata... a co jak, facet ma wypadek? koniec zwiazku? wspolczuje wam szczerze mowiac

Gość koziororzec
bo podalem zarobki ktore daja pewien komfort zycia, a wcale nie sa jakies kosmiczne przeciez a wiadomo ze jak kobieta zarabia 2400 a facet 1200 to cos tu jest nie tak

Gość qqqwwweeerrr
okej jak na wrocław to już te 4000 to nie super majątek ale dodając mieszkanie i fakt że facet nie może mieć mniej, krąg interesujących facetów się zawęża do mniejszości dodatkowo celując w wyższą półkę musisz się liczyć z większą konkurencją to znaczy facet który zarabia 5000 na rękę i ma mieszkanie ma pełno ofert od spódniczek z dyskotek aż po takie jak ty to że faceci nie chcą dobrze zarabiającej to nie kompleksy ale to wy! po prostu gardzicie takimi a związek nie polega na nieszanowaniu partnera

Gość to w czym tkwi problem
?? we Wrocławiu chyba nie brakuje dobrze zarabiających facetów...

Gość qqqwwweeerrr
koziororzec nie wiem nic o Tobie więc nie wiem czy mam stwierdzić że jesteś naiwny czy że jesteś marzycielem czy że masz 100 razy większe szczęście w życiu ode mnie :-D chociaż sam przyznałeś że to o czym mówisz jest możliwe a nie że to standard. więc może po prostu tego szukasz i uważasz że tak być powinno... okej życzę żebyś znalazł taką normalną d.upę ja szukam długo i nic :-D

Gość to w czym tkwi problem
w sumie to autorka nie podala przedzialu wiekowego :p

Gość qqqwwweeerrr
"to w czym tkwi problem ?? we Wrocławiu chyba nie brakuje dobrze zarabiających facetów..." odpowiedź masz nad swoją wypowiedzą, dodatkowo autorka ma 32 lata pedał sos ma rację znowu , wolny facet w wieku 32 lat szuka młodszej o 10 lat krąg interesujących facetów kolejny raz się zawężył