Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zleismutnoaaaaaaa

Spytał isę mnie czy chce sie z nim rozstać?:( co to oznacza

Polecane posty

Gość zleismutnoaaaaaaa

Mam chłopaka na odległość ostatnio sie zmienił mniej do mnie pisze,nie pisze juz ze mnie kocha itp.. i dzis rano napisal mi w sms-ie czy chce sie rozstac a ja napisałam:nie a ty? a on:nieee sptałam sie go po co to napisał skoro nie chce sie rozstac , on mi na to ze chcial sprawdzic czy z nim chce byc... co wy na to prosze o odpowiedz :(( jest mi smutno i zle co ja robie nie tak ;((

Gość no to sie rozstaniecie
jesli juz takie pytania zadaje i to kwestia czasu.A dlaczego jestescie na odleglosc?ile razy w ciagu tyg sie widujecie?

Tobie źle podczas gdy on czuje niepewność i rozterki?! Niewątpliwie Ty i Twoje uczucia jesteście najważniejsi, on nie ma prawa bać się gdy kogoś kocha iż to utraci? Czy o tym nie pomyślałaś? Zastanowiłaś się co takie pytania mogą oznaczać? Jasne, na bank "to kwestia czasu" że ciebie żuci... i co się stanie dalej? Podejmiesz decyzje i Ty skończysz z nim, wtedy zapewne świetnie się poczujesz lecz nigdy się nie dowiesz o co chodziło. Zamiast pytać na forum co to znaczy, zapytaj jego. Chociaż dla Was kobiet to chyba nie do pomyślenia aby nie być choć przez chwilę w roli ofiary faceta, czy też pokrzywdzonej?

Gość dziwne pytanie
zwlaszcza o tej porze.... jakby sprawa bardzo go dreczyla... moze nie czuje sie pewnie w tym zwiazku... ale w takim razie dlaczego, jak piszesz, ostatnio mniej sie odzywa? powinien zabiegac i dbac o zwiazek.. a nie izolowac sie, a potem pytac o cos takiego... niedojrzale jakies.