Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaAnia

BIAŁYSTOK młode mamy i ciężarne - poznajmy się

Polecane posty

Gość Milka-83
Ostatnio chodziłam do dentysty na Kraszewskiego w Białymstoku i zobaczyłam, że na ul. Kamiennej otwiera się nowy żłobek. Wiecie coś może więcej na ten temat? To był chyba Maluszkowo, czy jakoś tak...

Gość Milka-83
Znalazłam ich w google: http://maluszkowo.bialystok.pl/ Gdyby ktoś wiedział coś więcej, dajcie znać ;) Niedługo będę zapisywała swojego maluszka, a wiem, że tam jeszcze mają wolne miejsca

Gość gość
Witam, słyszałam, że Klinika Arciszewscy jest rewelacyjna. Wiele moich koleżanek ją sobie chwali. Ponoć opieka jak i sam poród przebiega w miłej atmosferze i bez komplikacji. Dla świeżo upieczonych mamy już po porodzie proponuję odetchnąć i stworzyć silną więź ze swoim maluszkiem poprzez uczestnictwo w zajęciach ogólnorozwojowych. Dzieci rzeczywiście szybciej się rozwijają a nic nie wpływa na nie bardziej motywująco niż obecność rodzica. http://www.socatots.pl/bialystok

Witajcie jestem z Białegostoku i jestem w 12 tygodniu czy któraś z was jest w podobnym stanie? :)

Hej kobietki, Szukam towarzyszki na spacery i plotki z maleństwem z Wygody. Może są tu jakieś chętne mamy ? :)

Gość gość
Czyli topik umarł. Pisałam tu kiedyś, ale laski nie były zbyt otwarte na nowe, przynajmniej mnie traktowały dość oschle. I zdechło w końcu.

Gość z Białego
Dziewczyny znacie jakieś kluby fitness organizujące zajęcia dla kobiet w ciąży?

Gość gość
Hej, nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, jestem z białegostoku szukam kogoś kto tak jak ja ma dziecko w wieku 2-3 latka i chętnie czasami wyjdzie z nami na spacer,mam 22 lata, moja córcia ma 20 miesięcy. czekam na maila. martusiaczek92xd@interia.pl

Gość gość
do którego gabinetu ginekologicznego chodzicie? Która doktor pilnuje waszej ciąży?

Gość gość
ja mam swoją panią doktor do której chodzę już od lat. Mieszkam w Białymstoku i mam gabinet w swoim mieście http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ Kiedy planowałam zajść w ciążę to pani doktor ustawiała mi dietę, przypisała suplementy, witaminki. Teraz jestem w ciąży, na razie początek pierwszy miesiąc i chodzę do pani doktor sprawdzać czy wszytko dobrze z moim dzidziusiem. W gabinecie panuje miła atmosfera a to za sprawą pani doktor która jest ciepła i serdeczna. To jest moja pierwsza ciąża, mam 30 lat i strasznie się denerwuję.

Gość gość
A gdzie w Bialymstoku najlepiej urodzic dziecko? Jaki szpital polecacie?

Gość gość
Czesc. Od niedawna mieszkam w Białymstoku. Jestem w 4 miesiącu ciąży i szukam chętnej ciężernej na spacery w okolicach dzielnicy Sybiraków ;)

Gość gość
Dzień dobry. Nie wiem jeszcze czy ktoś tu w ogóle zagląda. Chcę poznać kogoś będącego aktualnie w ciąży kto potrzebuje wsparcia. pedro@szeptem.pl

Gość joanna00
Witam, Czy są jakieś chętne panie na spacerek z dziecmi z Dojlid albo ogólnie na spotkania z dziećmi. Bo zawsze bylo by milej z kims pogadac. Pozdrawiam

Gość gość
Cześć Joasiu. My co prawda jesteśmy z Piaskow, ale zawsze jakoś można się zgadać. W jakim wieku są Twoje maluszki?

Gość gość
Dziewczyny,a może mieszka któraś niedaleko ul.Transportowej? Szukam mam do wspólnych spacerów i spędzenia miło czasu. Moja córeczka ma 4miesiace.

Gość gość
Witam Ja też jestem z Białego i fajnie by było poznać jakieś mamy tylko nie wiem czy się wystrzeliłam bo moja córka to już duża ma 5 lat a wasze to patrzę że maluszki. W każdym razie ja jestem z centrum :-)

Gość gość
Moja tez ma już 8 ;)

Gość joanna00
U mnie córcia ma 1,5 roku. Siedzę z nią w domu przez cały dzień także czasami dobrze by było spotkać się z kimś kto tez ma dzieci i ogólnie pogadac a i dzieci najlepiej sie bawią i przebywają z dziecmi. A w dzisiejszych czasach to patrze wszyscy tylko w domach siedza z dziecmi i malo kto wychodzi. Także można by było zorganizowac jakiejs spotkanie jak myślicie?

Gość gość
Pomysł jest st bardzo dobry. Tylko w taką pogodę nie za bardzo jest gdzie się wybrać. Dlatego wszyscy zeszytu się w domkach.

Gość MatkaWariatka123
To ja gość z 5:44 :) O to moja córka jako 5-latka nie byłaby najstarsza :) Opcji spotkań z dziećmi jest sporo, np. któryś z fikolandow czy tym podobnych Karin smyków :)

Gość gość
W sumie oj. Słuchajcie, a co Wy na to żeby, jak już spadnie śnieg, zorganizować kulig taki z ogniskiem i kiełbaskami. Czy Wasze maluszki nie będą za małe?

Gość gość
Na kulig to raczej jeszcze za wczesnie z takimi maluchami. Jak większe dzieci to na pewno fajna atrakcja, ale tak to trzeba nad czymś innym pomysleć. Może najpierw raz spotkajmy się same zeby sie poznac a pozniej pomyslimy gdzie by tu pojsc z dziecmi. Co o tym sądzicie?

Gość gość
W sumie czemu nie. Tylko nie chciałbym robić niezręcznie sytuacji. Ja jestem tatą ;) Nie wiem co by Wasi mężowie powiedzieli ze spotkacie się z innym mężczyzną; )

Gość joanna00
Co tak ucichlo? Znowu nikt na forum nie zaglada? Szkoda myslalam ze moze cos wyjdzie z tego spotkania.

Gość Agata_studentka
Dzień dobry! Jestem studentka 3 roku psychologii i piszę w tym roku pracę empiryczną. Poszukuje rodziców z Białegostoku i okolic (może być zarówno mama,albo tata :) ) dzieci w wieku 12 miesięcy (+/- 2 tyg), którzy zechcieliby wypełnić anonimowy kwestionariusz. Jeśli możesz i chcesz pomóc, albo znasz rodziców spełniających te kryteria proszę o kontakt, będę bardzo wdzięczna. :) emial: agata468@interia.pl

Gość gość
moja matka to k***a a jej rodzina wrogowie jestem sierota co za s*******ny nawet mnie te k***y wysluchac nie chca 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4