Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaAnia

BIAŁYSTOK młode mamy i ciężarne - poznajmy się

Polecane posty

Gość gość
Witam...jestem mama miesięcznej córeczki :),może jest ktoś chętny na wspólne spacery,i pogaduszki?Mieszkam na Dziesięcinach jeżeli któraś z mam mieszka w tych okolicach to czekam na odp...

Gość gość
Witaj. My jeszcze czekamy na poród. Lada chwila. Powiedz prosze gdzie rodzilas i jakie masz doswiadczenia? Planowalismy w USK ale tam jyz na izbie przyjec jest strasznie niemilo i wrogo.

Gość gość
Jak rodzilam na Parkowej i jestem bardzo zadowolona.Opieka bardzo dobra,polozne pomagaja, klinika jest godna polecenia.Wiec na temat szpitala nic Ci niestety ale nie pomoge..

Gość gość
Dzieki. Myslelismy o parkowej ale z tego co wiem to zeby tam rodzic to trzeba wczesniej odbyc tam przynajmniej jedna konsultacje i badanie. Teraz to juz chyba za pozno :( Podobnie chyba u Arciszewskich

Gość gość
Tak,musisz miec przynajmniej jedna wizyte ok 37tyg ciąży.Robia wtedy wyniki i iusg. A na kiedy masz termin? Mieszkasz na Dziesiecinach?

Gość gość
Hej wszystkim :), też jestem mamą..ale patrzę żę tu cisza jest,ale może znajdzie się jeszcze jakaś mama chętna na wspólne spacery...

Gość gość
Witam, Ja tu czasami zaglądam bo tez jestem z Bialego ale jakos nic sie tu nie dzieje, a szkoda. Ja jestem mamą ale juz nie co wiekszego dziecka 5 latka :) co w spacerach nie przeszkadza :)

Gość gość
No pewnie ze nie przeszkadza:),A na jakim osiedlu mieszkacie..?

Gość gość
Hej.Ja też jestem chętna na spacerki :-),jest jeszcze jakaś mama..?czekam na odp....

Gość gość
Mieszkamy w centrum a wy?

Gość gość
a my na Wysokim Stoczku..

Gość nieuświadomiona
Kogo polecacie na prowadzenie ciąży? :) Jestem w pierwszej ciąży i kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać. Jestem w 6 tygodniu.

Gość gość
Dr Kłubowicz ,przyjmuje na Parkowej

Gość gość
Hejka:),są jakieś mamy chętne na spacer i pogaduszki przy kawie??...

Gość gość
Hej:),są jakieś mamusie chętne na pogaduszki...???

Gość gość
Halooooooooo Mamuśki :-),jest tu ktoś na pogaduszki przy kawie???

Gość Antośka25
Hej, obecnie jestem w dziewiątym tygodniu ciąży i chętnie nawiążę kontakt z młodą mamą:) ech i ten dylemat co większość młodych mam komu zaufać ? obecnie moją ciąże prowadzi doktor Sobolewski i zastanawiam się nad porodem na Parkowej chętnie bym nawiązała znajomość z mamą, która jest w podobnej sytuacji:)

Gość gość
Hej Antośka :-). Ja rodziłam na Parkowej i klinika jest godna polecenia. O doktorze Sobolewskim też słyszałam pozytywne opinie. Jestem młodą mamą więc jak będziesz chciała to mogę Ci opowiedzieć o Parkowej co i ajk tam jest...

Gość gośćiza
Opowiadajcie o parkowej, chetnie poczytam :) jestem w 6 mies i chciałabym tam rodzic.

Gość Antośka 25
O jak miło, że jednak tutaj zaglądacie:) Bardzo fajnie, że możesz co nie co opowiedzieć na temat Parkowej bo ja osobiście na pewno będę miała kilka pytań. Na parkowej rodziła mojego męża siostra ale to było 10 lat i też była zadowolona no ale z tego co ja słyszałam, że tam troszeczkę się pogorszyło bo duży przemiał... no,, ale" zawsze i wszędzie są jakieś ,,ale". O Doktorze Sobolewskim czytałam n a stronie znanylekarz.pl i faktycznie mnóstwo pozytywnych opinii ale szczerze mówiąc specjalnie mnie jakoś nie zachwycił pod koniec sierpnia będe miała badania penetralne i nie wiem czemu bardzo się stresuję. Może dlatego, że w trzecim tygodniu ciąży miałam rentgen kostki i ciągle sobie nie mogę tego wybaczyć. A możesz powiedzieć u kogo ty prowadziłaś ciąże?

Gość gość
Witam drogie mamy zagladalam jakis czas temu ale bylo pusto. Moze jest jakas mama z okolic lesnej doliny chetna na wspolne spacery? Ja jestem mama dwulatka a obecnie w 7 miesiacu ciazy. Zastanawiam sie gdzie zrobic usg 3d. Macie jakies doświadczenia w tym temacie?

Gość gośćiza
Ja prenatalne usg robiłam na parkowej u dr lesniewicza i to chyba bylo 3d :)

Gość gość
A jak ceny?

Gość gość
Kochane czy są tu jakieś mamy lub przyszłe mamy

Gość gość
Do Antośka 25 Moja droga ja jestem w 16 tc i tez zastanawiam się gdzie rodzić

Gość gośćiza
Placilam 200 zl

Gość gość
Hej ja jestem mamą :-).Może jakiś wspólny spacer...??

Gość gość
No pewnie to piszmy z jakich okolic jesteśmy bedzie latwiej. Ja lesna dolina :)

Gość Antośka 25
hej, ja jestem z osiedla młodych za chwilę wychodzę za mąż i potem w końcu mam upragniony urlop, ale również chętnie nawiązałabym kontakt z przyszłą mamą:) A mam pytanie czy naprawdę szkoła rodzenia na warszawskiej jest jedną z lepszych w Białymstoku? i kiedy najlepiej jest tam się zapisać? Chciałam was poinformować o warsztatach, które odbędą sie 30.09 września w Białymstoku ja już się zapisałam, może któraś z pań również się wybierze :) zamieszczam link => http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-gdzie-bedziemy.html

Gość gość
a ja Dziesięciny :-)