Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzymiankaaaaa

pomóżcie mi bo stracę status bezrobotnego

Polecane posty

Gość rzymiankaaaaa

Sprawa wygląda następująco, Jestem osobą bezrobotna zarejestrowana w up. Dostałam ofertę pracy i muszę swoje cv wysłać mailem. Gdyby pracodawca się nie odezwał i nie umówił na rozmowę to muszę przynieść do up wydrukowanego maila, że cv wysłałam. Problem w tym że w piątek zepsuła mi się drukarka i nie mam możliwości wydrukować tego cholernego maila. Czy są jakieś punkty typu ksero itp żebym mogła zapłacić i spokojnie wydrukować stronkę? Jeśli wiecie coś na ten temat to będę wdzięczna.

Gość Nie stracisz :) up tez ma mail
wyslij do nich kopie

Gość jxdhjfsh
są. zapisujesz screena stronki na pendrivie no i idziesz do xero, zazwyczaj tam mozna tez drukowac:) i wydrukuj

Gość rzymiankaaaaa
a jak mogę zapisać screena stronki. Dawno tego nie robiłam i nie pamiętam kombinacji klawiszy

Gość rzymiankaaaaa
nie mam nikogo znajomego bo mieszkam tutaj od miesiąca i w dodatku całe dnie siedzę z chorym dzieckiem w mieszkaniu.

Gość punkty ksero
kafejki internetowe i wszelkie tego typu punkty. Czasem biblioteki. Ostatecznie zapukaj do sąsiadów. Ostatecznie w up tez mają drukarki

Gość ona827387263
CTRL, Fn, Prt Scr

Gość jxdhjfsh
wciskasz przycisk Prt Dc SysRq no i wklejasz do painta

Gość rzymiankaaaaa
dzięki:)

Gość cocojambo
a to dziwne, ja też mam status bezrobotnego ale nigdy w takich sytuacjach nie groziła utrata statusu bezrobotnego, jak pracodawca się nie odzywał to się kurwa nie odzywał i tyle, co ja mam tam w pupie udowadniać???

Gość pliki tekstowe akurat
zapisuje się jako PDF-a...

Gość rzymiankaaaaa
tak powiedziała mi pani która zaproponował mi tę ofertę pracy. Muszę mieć jakieś potwierdzenie, że cv wysłałam ponieważ z pracodawcą jest tylko kontakt mailowy więc nie może mi podpisać tego świstka który mam dla niego z up.

"rzymiankaaaaa tak powiedziała mi pani która zaproponował mi tę ofertę pracy. Muszę mieć jakieś potwierdzenie, że cv wysłałam ponieważ z pracodawcą jest tylko kontakt mailowy więc nie może mi podpisać tego świstka który mam dla niego z up." To jakiś podejrzany:P.Myślę że to jakiś oszust jak jest emailowy:O.

Gość cocojambo
idź do tej głupiej, upartej baby i pokaż swoją pocztę w folderze "wysłane" , nie stracisz statusu bezrobotnego z powodu takiej błahostki. Zachowanie tej baby w urzędzie świadczy o tym jacy idioci tam pracują i ignoranci :O

Gość ja myślę,że to pro
to jakaś bzdura!ty nie masz obowiązku zalatwiac tego w taki sposób!do pracodawcy up ma kontakt tel,adres-gdzie się np musisz udać ze skierowaniem!cos krecisz....

Gość rzymiankaaaaa
a co ja mam niby kręcić????!!!!! Pytałam o drukarkę a idioci już snują swoje nowele..... Mam adres do tego cholernego pracodawcy ale jak byłam osobiście to grzecznie powiedzieli że rekrutacja tylko mailowo i tyle! Więc co mam niby kręcić ?!!!!!! Zależy mi jednak na utrzymaniu statusu bezrobotnego bo mam dziecko niepełnosprawne i potrzebuję ubezpieczenia.

Gość rzymiankaaaaa
ja myślę,że to pro to jakaś bzdura!ty nie masz obowiązku zalatwiac tego w taki sposób!do pracodawcy up ma kontakt tel,adres-gdzie się np musisz udać ze skierowaniem!cos krecisz.... jak się nie ma o czymś pojęcie to siedzi się cicho a nie plecie bzdury!!!!