Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeseleZaraz

Wypada zaprosic przyjaciela??

Polecane posty

Gość WeseleZaraz

Mam wesele nidługo zapraszałam mojego chłopka aby ze mna poszedł,a on ze nie chce...wiec co ja mam zrobic isc sama na to wesele...tam wszystkie kuzynki beda z facetami,a ja sama....beda tanczyc itd..a ja bede siedziec za stołem.Nie dosc ze wydam na prezent na kreacje i kwiaty...to bedzie to najgorsza impreza w moim zyciu...Czy wypada zaprosic przyjaciela???i z nim pojść???

przede wszystkim dlaczego twój chłopak nie chce z tobą iść? na cholerę ci facet, który ma cię gdzieś kiedy go potrzebujesz?

Gość WeseleZaraz
Nie wiem czemu nie chce iść...nie mam pojęcia

jakbyś była wolna to nie ma tego pytania ale to dziwne że twój facet nie chce iść z tobą, wesela to przecież świetne imprezy

Gość WeseleZaraz
Najpierw chcial iść ,ale taka małą łache robił wiec wtedy sie wkurzyłam i powiedziałam ze ide sama...ostatnio sie nie uklada miedzy nami..nie wiem co zrobic...Pojście samej to bedzie jakas maskara

już mniejsza o to czy świetne ludzie po to są razem żeby np. na wesela nie udawać osoby samotnej

pójście z przyjacielem zapewne będzie oznaczać koniec związku ale może w tej sytuacji to i lepiej........

Gość WeseleZaraz
Nie wiem może go spytać ostatni raz,ale czy musze sie płaszczyć???moze zapytam się czy to jest jego ostateczna decyzja co do wesela....

hmm a chcesz iść z kimś z łaski kto ci zabawę zepsuje/ nie popełniaj mojego błędu - mogłam iść z kolegą i bawić się świetnie zamiast tego poszłam z facetem, który strzelał na mnie fochy, pokłócił się z moimi znajomymi i miałam ekstra ubaw jak wymyślał sceny zazdrości, oczywiście po weselu zakończyliśmy znajomość ale mogłam to zrobić wcześniej i na pewno milej wspominałabym tamto wesele. jednak jeśli pójdziesz z innym to twój facet nie odbierze tego pozytywnie

Gość WeseleZaraz
no wlasnie nie wiem co zrobic...Jesli pojde z kolega...to pogorszy to moj zwiazek ktory jest juz na wlosku...a jesli pojde sama to bede sie chujowo bawic

Podstawowe pyt: Chcesz jeszcze być z tym kolesiem? Ratować związek? Co on myśli o tej sytuacji między Wami? Bo jeżeli nie to bierz przyjaciela i zasuwaj na wesele a tamten niech szuka szczęścia gdzie indziej...