Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lovelas Kasa Nova

Wasze najfajniejsze randki :)

Polecane posty

opiszcie Wasze najfajniejsze randki - i te pierwsze i te niezapomniane ;) nie chodzi mi o to ile razy "to" robiliście" ale o pomysły na spędzenie randek :) inne niż kino np.... moze komus to się przyda :)

Gość Matylda(O)
Najpierw zwiedzanie kopalni solnej w Wieliczce, pierwszy pocalunek, a na powierzchni rozmowy w samochodzie do bialego rana i pieszczoty :) Milo wspominam ta randke.

pamiętam ostatnią - wyczekiwałam na nią tyle czasu, zwykły spacer nad Odrę, w powietrzu coś wisiało, zaprowadziłam go w moje ulubione miejsce na skałki gdzie zawsze się chowam jak chcę być sama rozmawialiśmy obserwując płynące łódeczki, słońce odbijało się w wodzie..a po chwili spadł deszcz, padało i padało. oddał mi swoją kurtkę ale byliśmy i tak cali mokrzy, przedzieraliśmy się przez gęstwinę krzewów usmarowani błockiem po kostki. zanim doszliśmy do normalnej drogi utopiłam buta i musiał mnie nieść na rękach do domu. niezapomniane chwile :D potem suszenie włosów ciepła herbata i kocyk ech :) A z randek innego typu to miło wspominam też podwójną randkę w aquaparku, my i jedna znajoma para - szaleliśmy w wodzie, zjeżdżaliśmy na zjeżdżalniach grzaliśmy się w jacuzzi, super sprawa. potem jakaś pizza i piwko

Gość kopalnia soli hehehe
:)

Gość _up_up_up_up_
up

Gość ściana wspinaczkowa,
zwiedzanie jaskiń i czołganie sie po nich, kolacja w chińskiej restauracji z siedzeniem na podłodze, wypad za miasto nawet na polankę, długaśny spacer po lesie, wieczór w piżamach z lodami i bitą smietana....

Gość ______uop_______
:) fajny temat, tylko jakoś chyba nikt nie ma nic do powiedzenia?

Gość Iwcia-29
a ja najbardziej zapamietałam taką randke umowilam się z facetem na randkowy spacer poszlismy do parku usiedlismy na ławce po pewnym czasie nic nie mowiac z zaskoczenia on wyciagnał fiuta i zaczał sie masturbowac podemnie z koncowym finalem wtedy pierwszy raz zobaczylam masturbujacego faceta z wytryskiem widok był fajny i ciekawy

Gość Tomek-Warszawy...
iwcia29 dobre :D

Gość _oMo_
boszzz... :O zajebalabym goscia za cos takiego :P

Gość piekna Helena
a dlaczego bys go zajebala normalna rzecz jak gosciu chciał sie wyladowac seksualnie przeciez nikomu krzywdy nie zrobił gorzej jakbys chciala go zajebać to wtedy nie wiadomo co moglo by strzelic takiemu do głowy moze on wtedy by wpadł w szał i ciebie by zajebał na śmierc a tak on zrobił swoje ułzyl sobie i jest ok.

Gość Sylwiusia 998
bardzo chciałabym zobaczyć na żywo masturbującego się faceta jestem ciekawe może to oglądanie też podnieciło by mnie

Gość mała szatynkaaaaaaaaa
to było umówione spotkanie w konkretnym celu,spotkaliśmy się wcześniej parę razy ,jakaś kawka,kino i stwierdziliśmy że bardzo siebie chcemy i nic więcej;)spotkaliśmy się w hotelu,siedzimy w pokoju ,pijemy alkohol jakieś tam erotyczne zaloty,sytuacja robi się podniecająca i w pewnym momencie facet do mnie czy nie miałabym ochoty jeszcze na jego kolegę bo on czeka na telefon jakbym się zdecydowała:O:D:D:D:D:D dzisiaj żałuję że się nie zgodziłam;) bo było mało,nieciekawie i bez fantazji;)