Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tej w臋dr贸wki mi nie uprzyjemni

Mam problem z ortodontk膮

Polecane posty

Posz艂am do niej,bo u mnie tylko ona przyjmuje,przyje偶d偶a z pobliskiego miasta.I chyba dlatego 偶e jest 1 poprzewraca艂o jej si臋 w dupie.Mam 20 lat wiec nie b臋d臋 chodzic z mam膮,ale chyba powinnam,bo ona sie w og贸le ze mn膮 nie liczy.Kasuje 60 z艂 za 2-minutow膮 wizyt臋,wymienia mi gumki bez s艂owa,nawet nie pytaj膮c jakie chc臋 i nie wiem czy mi podciaga drut czy nie,chyba nie,bo z臋by nie bola i nie widz臋 post臋p贸w.Po prawie roku noszenia nadal mam krzywe,a na wiza偶u dziewczyny wklejaj膮 zdj臋cia po m-cu i maj膮 proste :O Wizyty mia艂y by膰 co p贸艂tora m-ca a sa jak jej sie podoba,czasem co 3 tyg.I mia艂y by膰 na miejscu a po byle co musz臋 je藕dzic do niej do miasta,przez co naciaga mnie na dodatkowe koszty.Podnios艂a te偶 cene wizyt a tak chyba nie powinno by膰 skoro przed zalo偶eniem aparatu mia艂a taniej.I najwazniejsze-jest chamska,obra偶a mnie i zachowuje si臋 jakby mi robi艂a 艂ask臋 偶e mnie "leczy",jakbym nie p艂aci艂a za to kup臋 kasy :O Co ja mam z ni膮 zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nordent POZNA艃
60 z艂, moja bra艂a 200 z艂 za wizyt臋 co miesi膮c , gumki nie gumki, wystarczy艂o ,偶e przez 10 sekund zajrza艂a w otw贸r g臋bowy;)!

Udost臋pnij ten post

No mo偶e to nie jest du偶o tak og贸lnie za wizyt臋,ale Ty by艂a艣 w du偶ym mie艣cie.Ona na pocz膮tku bra艂a 50 a potem bez 偶adnego uprzedzenia podnios艂a cen臋.Nie czepia艂abym sie gdyby co艣 robi艂a,co艣 m贸wi艂a.Ale gumki to ja sobie mog臋 kupi膰 na allegro i sama zmienia膰.A jak jej sie pytam jak my艣li np kiedy konkretny z膮b b臋dzie prostszy,to ona chamsko odpowiada 偶ebym sie swoich z臋b贸w zapyta艂a :O Jej p艂ac臋,a nie z臋bom.I pogania mnie bo w 2 godziny przyjmuje t艂um pacjent贸w :O

Udost臋pnij ten post