Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tej wędrówki mi nie uprzyjemni

Mam problem z ortodontką

Polecane posty

Poszłam do niej,bo u mnie tylko ona przyjmuje,przyjeżdża z pobliskiego miasta.I chyba dlatego że jest 1 poprzewracało jej się w dupie.Mam 20 lat wiec nie będę chodzic z mamą,ale chyba powinnam,bo ona sie w ogóle ze mną nie liczy.Kasuje 60 zł za 2-minutową wizytę,wymienia mi gumki bez słowa,nawet nie pytając jakie chcę i nie wiem czy mi podciaga drut czy nie,chyba nie,bo zęby nie bola i nie widzę postępów.Po prawie roku noszenia nadal mam krzywe,a na wizażu dziewczyny wklejają zdjęcia po m-cu i mają proste :O Wizyty miały być co półtora m-ca a sa jak jej sie podoba,czasem co 3 tyg.I miały być na miejscu a po byle co muszę jeździc do niej do miasta,przez co naciaga mnie na dodatkowe koszty.Podniosła też cene wizyt a tak chyba nie powinno być skoro przed zalożeniem aparatu miała taniej.I najwazniejsze-jest chamska,obraża mnie i zachowuje się jakby mi robiła łaskę że mnie "leczy",jakbym nie płaciła za to kupę kasy :O Co ja mam z nią zrobić?

Gość nordent POZNAŃ
60 zł, moja brała 200 zł za wizytę co miesiąc , gumki nie gumki, wystarczyło ,że przez 10 sekund zajrzała w otwór gębowy;)!

No może to nie jest dużo tak ogólnie za wizytę,ale Ty byłaś w dużym mieście.Ona na początku brała 50 a potem bez żadnego uprzedzenia podniosła cenę.Nie czepiałabym sie gdyby coś robiła,coś mówiła.Ale gumki to ja sobie mogę kupić na allegro i sama zmieniać.A jak jej sie pytam jak myśli np kiedy konkretny ząb będzie prostszy,to ona chamsko odpowiada żebym sie swoich zębów zapytała :O Jej płacę,a nie zębom.I pogania mnie bo w 2 godziny przyjmuje tłum pacjentów :O