Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hahanna84

Obolałe wargi sromowe w 9 miesiącu.

Polecane posty

Proszę podpowiedzcie mi coś! Jestem w 40 tc i od jakiegoś miesiąca mam mocno opuchnięte, zaczerwienione wargi sromowe. Nie mam żadnych podejrzanych upławów, infekcji też nie, bo leczyłam już. Skóra na wargach sromowych jest sucha, czasem pęka, jak się podcieram po sikaniu to czasem mam na papierze kropeczki krwi. Czasem lekko swędzi, ale nie mogę się nawet dotknąć bo piecze i boli. Czy któraś miała ten problem? Najbardziej boli wieczorem, już płukałam rumiankiem, smaruję sudocremem, ale niewiele pomaga. Jak ja mam rodzić tym czymś? :O

to chyba zylaki sromu jak urodziwsz przejdzie teraz gdy jestes w 9 msc mały nacika ci na zyły i to dlatego ta jets

Też już o tym myślałam, ale nie da się czegoś z tym zrobić? Słabo mi na myśl o porodzie taką obolała pipką :( Miała któraś jeszcze taki problem?

albo odparzenie po prostu. srom jest teraz dosc przekrwiony, wrażliwy, byle ucisk moze dokuczac i zostawiac nieprzyjemne pamiątki. zakladam ze jestes w domu - moze spróbuj chodzić bez majtek, w spodnicy, kremuj poza sudocremem dość grubo zwykłym jakims tłustym kremem, wazeliną czy czyms takim? sprobowac mozna, nie zaszkodzi, pare dni wytrzymasz, a bedzie wiadomo czy jest efekt...