Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mksjakdfjishfidhjihj

MIX PLUS - prosze o pomoc !!

Polecane posty

Witam Czy W mix plusie można również zmienić taryfę z nowszej na starszą? ( w sensie z wyższej na niższą?) Wcześniej był i w jednej taryfie i drugiej pakiet za 10 zł na rozmowy i sms'y z jednym numerem, natomiast teraz w taryfie mix IV ten kod stał się kodem na bezlik do 5-ciu numerów a w taryfie mix III nadal działa na rozmowy i sms'y do jednego numeru. W związku z tym moje pytanie brzmi, czy można taryfę mix IV zmienić na taryfę mix III (wiadomo, odpłatnie)

tez mnie to ciekawi. nie uprzedzili o zmianie tych pakietow i tylko stracilam 10 zł i musialam jeszcze pakiet sms dokupic i polowy kasy nie ma :/ musisz sie udac do plusa i zapytac.ale watpie :/

znaczy dziwi mnie to bo mi nie zmienili pakietu mialam III, moj facet IV i nagle u niego ten pakiet nie dziala, dziala na cos innego, a mi dziala. Wiec on chcialby przejsc na "moja" taryfe zeby znowu miec ten pakiet, z ktorego korzystalismy... Wypowie sie ktos jeszcze??

heh ja mialam ten sam problem.. zaraz wam wszystko opisze.. w Mixie nie ma juz tej oferty w ogole 10zl za sms i rozmowy z wybranym numerem.. teraz jest w zamian pakiet Bezlik rozmow za 10zl za rozmowy z 5 osobami i do tego osobno Bezlik sms za 8 zl do wszystkich w sieci PLUS. natomiast w Simplusie jest jeszcze ta opcja 10zl z wybrana osoba w tym sms i rozmowy.. troche glupio zrobili bo mogli dac do wyboru w Mixie ;/

hej Ale to trochę dziwne, ponieważ u mnie w mix plusie ta oferta nadal działa wraz z taryfą mix III, natomiast mojemu facetowi z taryfą mix IV przestało działać, więc chyba coś jest nie tak.. ?

oo jak dobrze, że jest ten topik. Też mam ten problem. Ostatnio próbowałam włączyć sobie tę "opcję" za 10 zł z wybranym numerem smsy i rozmowy ale aktywowało mi coś innego. Nie wiem w której jestem taryfie III czy IV i co to znaczy? W każdym razie czekam tylko aż mi się skończy liczba doładowań i przenoszę się do innej sieci.

hm ten link co wyslalas niby jest napisane tam ze mozna miec.. ale ta oferta zostala zmieniona z dniem 1 wrzesnia.. czyli na to wychodzi ze Ci co kupili kapiet przed 1 wrzesnia maja jeszcze ten pakiet za 10zl na rozmowy i sms.. bylam w Plusie z ciekawosci sie zapytac jak to w koncu jest w mixie i w simplusie, bo ja mam osobisie w simplusie.. poza tym jakbyscie chcialy/i sie dowiedziec przez biuro obslugi to sie nie dodzwonicie, nie ma szans.. ;/ trzeba isc do pkt Plusa i sie zapytac.. ja wiem tyle wiec sie podzielilam z wami..

Widocznie jestes w IV. łatwo to sprawdzic. *147# (darmowe) i za chwile pokaze Ci sie komunikat jaka to taryfa. mnie zastanawia czy z taryfy IV mozna sie przeniesc do taryfy III .... To moje pytanie... ale widze ze niestety nikt nie wie ;(

CreAtiVeeeee --> dzieki za odpowiedz ;) No my dzisiaj mamy zamiar wpisac kod na III taryfe (koszt 10 zl ale moze sie uda...?)

" hm ten link co wyslalas niby jest napisane tam ze mozna miec.. ale ta oferta zostala zmieniona z dniem 1 wrzesnia.. czyli na to wychodzi ze Ci co kupili kapiet przed 1 wrzesnia maja jeszcze ten pakiet za 10zl na rozmowy i sms.." Gdzie to wyczytalas, bo niestety nie moge tego znalezc :p sorki za zawracanie glowy ;p

hehe moj facet dodzwonil sie do biura oblusgi i tak mu powiedziali ze ta oferta zostala wylaczona z 1 wrzesniem i zastapiona nowa oferta: bezlik rozmow i bezlik sms.. ale z tego co mi sie wydaje to raczej nie da sie rady wpisackod na III taryfe.. ;/ tylko Ci kase zje a bedziesz miala tylko bezlik rozmow, bo taki kod jest na bezlik rozmow jak na ten wybrany numer do jednej osoby za 10zl..

No tak, wiem wiem, wlasnie zauwazylismy ze u mnie to dziala normalnie a u niego juz jako ten bezlik ... Chyba trzeba bedzie sie dodzwonic do tego plusa czy mozna na taryfe III zmienic... bo w tej III jest pakiet ... szlak mnie juz trafia z tymi ich zmianami ;/

mhm no to daj znac czy sie da zmienic na inna taryfe bo jesli tak to ok.. ;) chociaz mialam kiedy na baonament w Erze ale to byla tez porazka.. bo z nowszej taryfy nie dalo sie przesjc na starsza.. wiec mozecie miec problem z tymi taryfami.. ;/ dlatego stwierdzilam ze lepiej miec telefon na krate anie na abonament lub mixa ;)

Tylko ludzi niestety kusza te tanie telefony ;P Wiec niestety sie na to lapia .... Do biura obslugi klienta wystarczy zadzwonic ewentualnie zeby sie zapytac?

tak, to jest ten nr: 2601, koszt 1.95 za cale polaczenie nie zaleznie ile czekasz.. tylko uwazaj bo sie naczekasz dosyc ;/

ewentulanie mozesz zostawic im wiadomosc zeby do Ciebie odzwonili, ja tak zrobilam to po 4h dopiero laskawie zadzwonili.. ale to automat.. a na drugi dzien laskawie Pani z biura oblusgi.. takze najlepsze rozwiazanie isc do pkt Plusa ;)

Mam niedaleko siebie puntk, wiec jesli zdaze to na pewno pojde i zapytam ! Bo to jest przesada, zmieniaja sobie jak chca i co dalej ?? Jesli nie zdaze to i tak sprobojemy po naszemu zmienic najwyzej za te 10 zl i zobaczymy co z tego bedzie ... mam nadzieje ze sie uda, bo sie wkur*** ;/ zadzwonie w koncu do tego plusa albo sie przejde i powiem ze jak tak bedzie to ja dziekuje, nie przedluze umowy i tyle ;/

A no w kazdej sieci nie jest tak idealnie jakby sie chcialo.. ;/ Spróbowac zawsze mozesz moze sie uda, a jak nie to najwyzej sie wkurwisz i ich opierdolisz..

Tak przy okazji jak już mowa o Plusie to jak już skończę doładowywać konto tyle razy ile mam w umowie to co wtedy? Dzwonią do mnie i każą wybrać nową taryfę? Jak skończy się moja umowa i chcę zmienić sieć to co wtedy???

Jesli chodzi o klotnie nie mam z tym problemu ;p kropka w kropce --> Jak oni widza ze zostalo Ci juz nie duzo doladowan to dzwonia, jak Ci sie skoncza doladowania musi minac bodajze 48 h i wtedy mozesz isc i przedluzyc umowe wraz z nowym telefonem. ale rowniez mozesz juz nie przedluzac ;] mojej mamie zostalo 1 doladowanie to juz od 2 miesiecy dzwonia i jej proponuja rozne promocje itp...

mksjakdfjishfidhjihj-> Dzięki wielkie:) Szczerze mówiąc to się obawiałam, że bez żadnego pytania mi walną jakąś taryfę i będę musiała bulić dalej. A co do tych taryf no to mam IV i nie miałam pojęcia, że coś pozmieniali i owku****łam się jak głupia. Ale już niedługo i wracam do heyah:P :)

ja mialam tak, ze zostalo mi jedno doladowanie wiec je zasililam od razu, odczekalam kilkanascie godzin i poszlam do plusa po przedluzenie umowy i telefon nowy. A ten pan mi mowi ze trzeba odczekac 48 h (z tego co pamietam) . to powiedzialam, ze w takim razie rozwiazuje umowe teraz i rozpoczynam kolejna ( nie przedluzalam a zerwalam umowe i chcialam podpisac nowa ) i o dziwo ! tak mozna bylo od reki ! Jak tylko uslyszeli ze inaczej nie przedluze, to pan sam mi zaproponowal to i owo ... Jesli chodzi o te taryfy to jestem mocno wkurzona przez to ;/