Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość historynka chisto

do głupich matek polek

Polecane posty

Gość historynka chisto

"Także gratuluję laskom całującym się z popielniczkami, macie wysokie prawdopodobieństwo zgonu dzięki swoim misiaczkom"- obawiam się ze wszyscy mamy 100% prawdopodobieństwo zgonu Co do trucia- niech ograniczą liczbę samochodów na przykład, to mnie truje bardziej. U nas w małżeństwie to ja palę, mąż nie, palę na balkonie- to reguła, wyjątkiem były 3 m-ce remontu generalnego kiedy paliłam w kuchni z robotnikiem., Zapach go (męża, nie robotnika) nie obrzydza aż tak, jeśli miałby mi prawić kazania i odwracać się ze wstrętem pewnie nie bylibyśmy razem (poznał mnie jak paliłam). Po prostu nie zaczęlibyśmy się spotykać jakby aż tak ie tolerował palaczy. Oczywiście nie palę teraz w ciąży, nigdy też nie paliłam przy małych dzieciach (cudzych, przy swoich obiecałam nie palić wcale przy karmieniu piersią i przynajmniej w ich obecności- później). Ale już moja rodzina (brat, tata, siostra) których odwiedzam w domu rodzinnym palą przy mnie.

Gość nie specjalnie rozumim
o co w tym chodzi?

Gość dobreeeee***
No fajnie i co?? jesli o mnie chodzi to mozesz lizac popielniczkę i nie wiele mnie to obchodzi :)

Gość chyba elektroniczny
A o co chodzi ?????

Nie rozumiem o co Ci chodzi. To się nie trzyma kupy. Początek z innej bajki niz koniec, jakbyś chciała napisać coś, a pózniej się rozmyśliła i zaczęła coś innego.

Gość do autorkiiiiii
to gratuluję rodziny, skoro palą przy Tobie jak jestes w ciązy!!!!!!!

Gość najgorzej byc biernym palaczem
rodzina przy tobie pali , a ty jestes obojetna ? W ten sposob twoja rodzinka truje i ciebie i twoje dziecko . Zastanow sie nad tym co piszesz . co z tego ze ty palic nie bedziesz , skoro otoczenie bedzie !!! to tak jakbys palila razem z nimi !!

Gość oliwka2000
O CO CHODZI!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? do cholery jasnej