Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

za ile sprzedać stoisko ??

Polecane posty

sprzedajemy z narzeczonym stosiko z odżywkami kulturystycznymi w CENTRUM HANDLOWYM. Nie chcemy go zlikwidować zeby ktoś nie "walnął się" w nasze miejce majac od razu reklame.. Dlatego wolimy sprzedac z asortymentem np ktory jest wart 10 tys. + meble ktore kupilismy za 3 tys. Zastanawiam się za ile je sprzedac?? dodam ze mielismy ten sklep ROK .. i juz praktycznie wie ze jest tu to stoisko. jak uwazacie?

Gość kkkarolinka
w jakim centrum to stioisko? moze bylabym zainteresowana?

Gość Marta z Wrocławia
sprzedajcie za 13000 zł i 43 grosze

Gość kkkarolinka
jakim centrum?

w centrum handlowym pogoria w DG. Swoją drogą dziś ma się odezwać mój kuzyn bo zawsze chciał je od nas odkupić. Zobacyzmy jaka cene powie.. Dlatego się zastanawiam ile możemy rządać

Gość szukacie naiwnego
a co za pajac to kupi???? dziewczyno przeciez skoro to sprzedajecie to wiadomo ze biznes nie wypalil!! chyba jakis naiwniak da sie nabrac i to od was odkupi

Gość szukacie naiwnego
karolinka zartujesz???? przeciez gdyby oni na tym zarabiali to by tego nie sprzedawali!!zastanow sie dziewczyno bo wtopisz swoja kase i nic wiecej

Gość szukacie naiwnego
provikejszym domyśl sie!! a dlaczego mieliby sprzedawac dochodowy biznes????sprzedaje sie to na czym sie nie zarabia!proste

Gość stoisko dla mięśniaków
w centrum handlowym? chyba powinniście się przenieść pod siłownie :P

Gość dokladnie biznes nie wypalil
i sprzedaja ... moglas sie nie przyznawac do centrum handlowego. POGORIA DG to straszny niewypal. Gdyby nie McDonalds, KFC i kino Helios nikt by tam nie zaglądał. Wiecznie sa tam pustki. Ba pamietam pare sklepow na pasazach napis WKROTCE OTWARCIE wisiał rok !!! To swiadczy o tym, ze malo kto jest zainteresowany handlem w tym miejscu ;/

sprzedajemy bo mamy jeszxcze wspolnika który nic nie robi! ma w dupie firme i każe się splacic.. a my jestesmy w trakcie remontu i nie mam kasy .. :/ Więc lepiej ogarnijcie dupy bo jakby nie szło to bym zrezygnowala bo wiedzialabym ze nie ma takich frajerów. cikawe dlaczego moj kuzyn chce kupic, ktory ma silownie obok tego centurm handlowego.. wie jak to idzie a wy gowno wiecie :) pozdro.

Gość szukacie naiwnego
jaaaaaaaaaasne..to sprzedaj kuzynowi !! dziewczyno jesli wy nie wyrabiacie to nie szukajcie naiwnych, sprzedajcie towar na allegro i niech ktos sobie otworzy na tym stoisku co innego.

Gość szukacie naiwnego
poza tym stoisko dla miesniakow w centrum handlowym????to niezbyt madry pomysł...

Gość szukacie naiwnego
czyli mamy uwierzyc ci ze do takiego malego biznesu było 3 wspolnikow???ty twoj narzeczony i jeszcze ktos?????hehehhe dobre

bo jak otwiera się sklepy typo monnari co sa ohydne sklepy to jak ma to isc:D albo teraz ZARE otwieraja.. no to prosze was.. Venezi idzie znakomicie .. itd Obroty mamy tu po 20 tys teraz gdy ludzi nie ma, więc nie pierdolcie ze jest źle... ludzi nie ma ale tu nie chodzi jak o ubranie " przechodzi i mowi " oo kupie sobie jakas odzywke" :D przychodza do nas ludzie tylko po odzywki, a nie na spacery po pogori

Gość kkkarolinka
aa myslałam ze gdzies w warszawie, bo moj narzeczony chce otworzyc takie stoisko

Skoro masz komu sprzedac to po co nam dupe zawracasz ;/ A Twoje stoisko na prawde jest znane ;/ ze nie moge sobie go ulokowac w myslach. Bywam czesto w Pogorii, a jakos nie zwrocilam uwagi by bylo tam jakies stoisko z odzywami ;/

FIRMA jest stworoszna na 2 wspolwlasiccieli. Ja się tym zajmowalam a że jestem z moim narzeczonym mowie " nasze" Jestescie żałosni, lepiej wiecie odemnie ?:D w każdym centrum handlowym sa odzywki :) w plejadzie nawet 2 stoiska w silesi 2 stoiska w m1 1 stoisku itd więc 🖐️ bo widze nie da sie pogadac

Gość szukacie naiwnego
pochwal sie lepiej ile wynosi czynsz w tym centrum za to wasze stoisko

ja tu nie oferuje sie ze swoją propozycja tylko chcialam zaciagnac rady za ile to sprzedac :/ Nie mam do ukrycia swoich dochodow ile było zamowionych rzeczy jakie są utargi itd. Wszytsko mam przygotowane zeby kuzynowi pokazać. Więc lepiej zamilknijcie jak nie wiecie jak jest.

Gość kkkarolinka
no własnie a jaki czynsz?

Gość szukacie naiwnego
cudowna jak to za ile sprzedac???chcesz sie pozbyc niedochodowego biznesu wiec sprzedaj to za 13 tysiaków!!tzn sprobuj to sprzedacbo watpie ze znajdzie sei taki naiwniak wiec jesli bedzie problem to odnizysz ta kwote...a ty co, myslslas zeby zgaranc 20 tysięcy czy co?????

Gość szukacie naiwnego
3 tysiace????nie dziwie sei ze sie zwijacie....3 tysiace na czynsz + zusy a gdzie zarobek???dziewczyno zamiast wynjac lokal za 1000 zł to ty płacisz 3 tysiaki za malutkie stoisko

akurat tu odbronie autorke PAJACU ;/ Ty wiesz jaki jest czynsz w marketach za takie malutkie stoiska? Moj brat wkrotce bedzie otwieral takie stoisko w markecie ... czynsz 5 tys zl ;/

uu rzeczywiscie :D 3 tys + zusy 800 zł to wielka tragedia :D wdize ze nie macie pojęcia o niczym :) z chęcią bym zostawiła to stoisko.. niestety NIE MAMY WYJSCIA! nie piszcie już tutaj jak macie pisać pierdoły :D NIE ja wciskam kity :D wam hhahaha :D co mi po was? powiedzcie mi .. ?! narazie 🖐️

Gość szukacie naiwnego
cudowna ale chrzanisz wiadomo ze pozbywa sie po roku cos co nie wypaliło a wiec jesli pozbywacie sie dochodowego biznesu to was nie rozumiem...wystraczyloby splacic wspolnika i siedziec dalej ale to wcale nie o to chodzi...chodzi o to ze biznes okazał sie niewypałem i przestan gadac glupoty.. a poza tym masz chetnego kuzyna wiec dogadaj sie z nim.

Gość bbbbbbbbbbbb
ile masz narzuty na te swoje proszki?50%bo jesli standardowe 30 to łatwo piliczyc ze zarabiasz sterczac całe dnie hooj wielki i dwa bąbelki:-)