Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

za ile sprzedać stoisko ??

Polecane posty

Gość szukacie naiwnego
bbbbbb dokladnie heheheh:D

Gość szukacie naiwnego
poza tym na takim stoisku mozna sie wykonczyc...kazda sobota, niedziela, swieta...od rana do nocy...dziekuje ci za takie stoisko:D

no przeciez się dogadam.. Boże czy wy myslicie ze tak jest latwo spłącic kogos?? wam może tak nam nie, remontujemy dom splacamy kredyt i chocbysmy chcieli to wszytsko idzie w dom.. :/ Życie nie jest takie kolorowe jak sie wydaje .. A my już nie mamy cierpliwości do wspolnika do załątwiania wszytskich spraw.. a to sapda oczywiscie na mnie bo na kogo :/ Więc darujcie sobie. zresztą nie bede się wam tlumaczyc :/

wiem gdzie jest to stoisko - mimo, że jestem tam b. rzadko ale już się "opatrzyło" macie dobre miejsce :) powodzenia

Gość bbbbbbbbbbbb
to nie zadawaj durnych pytan na forum, sami wiecie jakie sa obroty i ile to jest warte,A my skad mamy to wywróżyc, z fusów po kawie?:-O

A od kiedy wlasciciel stoi na stoisku? :O ZAstanowcie się ze na stoisku w tej chwili jest TYLE towaru a kilka,kilkanascie w miesiecy są zamowienia, więc nie wiem skąd wasze obliczenia:)

Gość hm,mhmmm
mam pytanie co to są odzywki kulurystyczne? bo serio nie czaje:)

Gość szukacie naiwnego
ciekawe czemu was wspolnik nie chce was spłacic??tez nie ma kasy??? oj krecisz krecisz... jakby to byl dochodowy biznes to by wspolnik go tez sie nie chcial pozbyc...on tez ma remont domu??

Gość bbbbbbbbbbbb
no tak, wiec jeszcze pensja dla pracownika dochodzi i jego ZUS, interes dochodowy jak cholera ha ha.Ludzie sie wycwanieli o takie odzywki zamawiaja przez net-taniej, a nie bulą na stoisku

wspolnik ma pstro w glowie a kasy ma bo dom sprzedal a ma mieszkanie :) i teraz sobie szaleje majac wszytsko w dupie. on nawet do ksiegowej nie potrafil jechac. telefonow nie odbiera.. :/ nie da się zdobyc nawet jego podpisów na jakies wazne domkumenty itd problemow duzo.

tyle ze do ceny na internecie dodajemy 70% ceny przesylki i tak wystawiamy więc nei ma roznicy czy na necie.. A na necie są podróbki ale to już trudno :) wy nigdy o tym wiedziec nie bedziecie.. bo to do nas przychodza idioci ktorzy chca sprzedawac nam podróby :) i takie wlasnie sie w necie krecą. po 2 zus 800 z pracownikami:) a 2800 razem wyplata. oplat wychodzi ponad 6 tys przy obrotach 20 tys naprawde jest to nie wiele zreszta nie wazne no. narazie 🖐️

Gość gość
może lepiej postawić na cos nowego i uniwersalnego np meble teta? robią śliczne na wymiar http://tetameble.pl/