Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria76

Pomocy! Z jasnego brązu na blond?

Polecane posty

Gość Maria76

Witam! Ktoś robił takie eksperymenty już? W domu na własną rękę czy u fryzjera? Jestem naturalną ciemną blondynką, od roku farbuje się na jasny brąz ale chciałabym wrócić do blondu który kilka ładnych lat wcześniej nosiłam. Czy to możliwe? Dodam jeszcze, że kolor pomimo nazwy "jasny brąz" wyszedł dość ciemny kolor..

Gość Maria76
i dodam że łonowych włosów jeszcze nigdy nie farboawałam ile czasu tzreba trzymać farbę???

Gość Maria76
Jak widać chorych ludzi nie brakuje.. To wyżej to nie ja.

Gość just_33
Jeśli na brąz nałożysz blond to oczywiście nic z tego nie wyjdzie. Bardzo skuteczna jest dekoloryzacja- w lipcu robiłam dekoloryzację z rudego na blond. Wybrałam jeden z lepszych salonów w Łodzi i zapłaciłam 250 zł (bo mam dość długie włosy). Pieniądze niemałe, ale żeby przy jednej wizycie uzyskać wymarzony kolor to jest to zabieg konieczny :) Dodam że jestem bardzo zadowolona, kolor blondu super, włosy kompletnie niezniszczone. To czego się naczytałam w internecie o efektach dekoloryzacji (popalone włosy, 5 kolorów na głowie) to stek bzdur. Chyba że ktoś robi to na własną rękę to może wychodzą takie kwiatki

Gość malinka x6x6
jak sie robi na blond to chyba oczywiste, ze chce byc bardziej