Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja zawsze coś!!

pomóżcie !! NUVA RING HELP

Polecane posty

Gość Ja zawsze coś!!

Skopiowałam posta z wątku zbiorczego RINGA, bo tam nie było odezwu: Dziewczyny pomóżcie. Zacznę od tego, że mam dosyć samej siebie za stresy,które sama sobie funduje. Krążek powinnam wyjąć jutro, z tym że w piątek usunęłam go na czas seksu (mój chłopak go nie lubi i czuje) i zapomniałam włożyć Z ulotki wyczytałam, że w trzecim tygodniu mam poczekać na krwawienie i włożyć nowy. I TU KLOPS!!! Bo okres dostałam wczoraj wieczorem, dziś chciałam kupić nowy ring, miałam odpis z apteki. ODPIS ZAGINĄŁ. Zawsze leży w tym samym miejscu, musiałam go nieopatrznie wyrzucić, albo mój pertner. W aptece nie ma szans, bo nie mają mojej recepty już. Do gina się nie dostanę dziś już raczej. Co radzicie?? - zrobić miesięczną przerwę i znowy zacząć (boję się, że rozstroi mi się kompletnie układ hormonalny, krążek biorę od maja i ciężko mi szło dostosowanie się organizmu do tego całego krążka)?? -czy dać sobie spokój, albo dobijać się do gina jutro?? EH może ktoś ma w Warszawie do odsprzedania krążek, dzisiaj?? HELP HELP

2. poproś w aptece i powiedz, że doniesiesz receptę jutro czy pojutrze. najlepiej w jakiejś do której często chodzisz.

Gość Ja zawsze coś!!
Do tej do której chodzę dzwoniłam i facet dał mi do zrozumienia, że nic się nie da zrobic. A rodzinny to też jutro, bo u mnie rejestracja jest 7-8 rano, póxniej mogę sobie..... Jak wezmę 3 dnia krwawienia to będzie to miało jakiś wpływ??

Gość Ja zawsze coś!!
Może ktoś ma do odsprzedania!!?? Dojade ;):)

nie bardzo wiem bo ja biorę tabletki. Ale może wpisz w google czasem widzę jak na różnych forach ludzie mają do sprzedania tabletki, plastry więc może te krązki tez i akurat może się trafi, że z twojego miasta. a jak nie to koczuj pod gabinetem jak lekarz będzie kończył przyjęcia to pewnie kolo 19 kończy albo spróboj zadzwonić nie ma co z góry zakładać, że nie przyjmą bo akurat np mogą mieć jeszcze wolne miejsce.

Gość Ja zawsze coś!!
Dzwoniłam teraz do przychodni. Ja pracuję do 17:30 nie mam możliwości zwolnienia się :( Usłyszałam: Do internisty nie ma szans dziś, bo jest 2 i sezon choprobowy. Gibnekolog do 16:30 AAAAAA!!!!! :(:(:( no to chyba gumki kombak. Dziękuję Ci ,że podjęłaś rozmowę :(

możesz jeszcze jutro udac się do ginekologa i jutro sobie może mogłabyś zaaplikować krążek ale pewnie dodatkowo musiałabyś się zabezpieczać gumką tylko nie wiem przez ile ale to gin. na pewno by Ci wyjaśnił. bo tak to roztroisz sobie organizm.