Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy albo porady

Mój mąż chce mnie zdradzic

Polecane posty

Gość pomocy albo porady

Umówił sie z jakąś laską z internetu... wiecie takie co robią wszystko praktycznie za nic... Nie powiedziałam mu że wiem... (przeczytałam esy w jego komórce) Czuję sie okropnie zdradzona, nie kochana jakbym w pysk dostała... Teraz mówi mi jak bardzo mnie kocha.. wyrzuty sumienia czy co??/ HELP

Gość corobiccorobic___
a ja myslałam ze mój mąz jest zryty.. ale jakby mi zrobił taki numer to jego walichy stałyby pod drzwiami jeszcze dzis

Gość oooook
ty się jeszcze zastanawiasz czy to wyrzuty??? spakowałabym torby, dala kopa w dupę i to takiego ze frunął by ze schodów

Gość policMAN
hahahahahaha :) Kobiety sa smieszne :D Kazda udaje taka twarda, tiaaaaaaaaaaa pakuje od razu rzeczy i wyrzuca faceta za drzwi :D Ajak przyjdzie co do czego to kazda kuli ogonek i placze a pozniej przebacza i dalej jest dobrze ;) Drogie panie!!! nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego ile razy przed, po malzenstwie zastalyscie zdradzone ;) bo my mezczyzni tak mamy, ze jedna cipka to za malo :)

musze cie zmartwić policman,baby zdrzadzają częsciej...ale lepiej to umieją ukryć he he. więc kto jest bardziej w dupie? autorko jakas totalna sierota z ciebie. z tego co zrozumiałam to ty wiedziałas o tym i nic nie powiedziałas tak?? jesli tak to sorry,jesteś jedną z tych kobiet stworzonych do zdradzania. suma sumarum policman ma szansę na jakiś związek

Gość oooook
policMan, moj byl spakowany juz nie raz, co prawda nie przez cos takiego, ale jednak;)

Gość pomocy albo porady
nie wiem kto się podszywa ale mąz nie ma Jarek na imię

Gość to było nawet śmieszne
zabezpiecz się finansowo a resztę miej w nosie jak ci się znudzi rola żonki to go wykop