Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloha26

problem z koleżanką

Polecane posty

Gość aloha26

Ponad rok temu pożyczyłam koleżance książki. Już kilkanaście razy prosiłam o zwrot, ale to raz zapominała, a to znowu coś jej wyskoczyło. Kiedy zaczęłam pilnie potrzebować tych książek (jakieś 2 miesiące temu), zaczęłam dzwonić i pisać smsy częściej. Umawiałyśmy się w terminach jej pasujących, po czym nie przyjeżdżała na spotkanie. Obecnie nie obiera już na wet moich telefonów i nie odpisuje na smsy. Powiedzcie mi, co mam zrobić? Jak odzyskać te książki?

Gość aloha26
pomóżcie

Gość BARDZO DOBRA RADA
Powiedz koleżance: Jak mi nie oddasz książek, to obetnę twojemu chłopqakowi kutasa.

Gość lkw57q4jHWQ
Ja jestem butomaniaczką ale okej pomogę 1. Ma jakieś problemy i trudno jej teraz o tym myśleć 2. Nie chce Ci oddać książek 3. Myślała że jej je dałaś 4. Poplamiłą i są w strasznym stanie 5. Ktoś je jej ukradł? ?

Gość aloha26
Nie mam jak jej tego powiedzieć, bo nie odbiera moich telefonów :o

Gość aloha26
Koleżanka, przez którą ją poznałam mówiła mi ostatnio, że ona taka jest, że pewnie nie chce jej się dupy ruszyć i mi ich przywieźć.

Gość pojdz do jej domu i wal w drzw
i,puki ci nie otworzy.a jak ci otworzy to wrzasnij;oddaj ksiazki szmato!pomoze!

Gość aloha26
Niestety nie wiem dokładnie gdzie mieszka :o Wiem, tylko, ze w sąsiednim mieście, ale nie znam dokładnego adresu :o

Gość aloha26
Tak, znam jej nazwisko. Moja dobra koleżanka wcześniej z nią pracowała i tak ją poznałam.

Gość 2y43QTEWAG
Jestem butomaniaczką

Gość USTAL ADRES
i jedź po książki i tyle ludzie mają tak durne dymlematy, bez forume by zgineli.... bez kafe nei widzą w co się ubrać, co zjeść na śniadanie i jak rozmawiać z (wybierz) matką, małżonkiem, chłopakiem, koleżanką.... jak ludzie żyli gdy nie było foruma ? jak dzicy ?

Gość 2y43QTEWAG
Noo

Gość aloha26
Pytałam, ona też nie zna dokładnego adresu, bo nigdy u niej nie była :o USTAL ADRES - a ty co w takim razie robisz na forum? Poza tym ja nie pytam jak mam z nią rozmawiać, bo nie mam z nią kontaktu.

Gość USTAL ADRES
czytam i nabijam się z idiotek

dlaczego nie ma reszty mojej wiadomości? hymmm? Ustal Adres przecież forum jest stworzone do rozmowy i do zadawania pytań.

wez ksiazke telefoniczna i po nazwisku zobacz moze nie bedzie duzo takich samych nazwisk zalezy jak duza miejscowosc zadzwon do kilku numerow stacjonarnych zapytaj o nia a obok numeru jest adres no chyba ze nie mieszka z rodzicami i nie ma domowego

Gość doświadczony44
Dobry zwyczaj - nie pożyczaj...

Gość USTAL ADRES
zgadzam się ale istnieją pytania na które inteligentna, zdrowo (psychicznie)rozwijająca się osoba potrafi odpowiedzieć sobie sama czytając to forum dochodzę do wniosku że niektórym osobom proste operacje myślowe wydają się ponad ich możliwości czy wg Ciebie łatwiejsze jest zastanowienie się (w myślach) nad tym jak odzyskać książkę czy założenie tematu na forum rozwiązanie wybrane przez autorkę jest jak wchodzenie po schodach tyłem

no właśnie dobry zwyczaj nie pożyczaj mi koleżanka zgubiła moją ulubioną książkę kolega całe pudło filmów i cd więcej nic nie pożyczę :/ !!

Gość aloha26
Mieszka z mamą. Myślałam właśnie o książce telefonicznej, ale w tej internetowej nie umiem znaleźć, a papierowej nie mam.

Gość aloha26
USTAL ADRES - nie udzielaj się jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, bo książki próbuję odzyskać od 2 miesięcy i nic.

Gość aloha26
Bytom, woj. śląskie