Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FaZimodo

Stringi symbolem seksu?

Polecane posty

Gość FaZimodo

Cały czas się praktycznie z tym stykam i z moich obserwacji wynika,że noszą je osoby głównie "napalone". Dlaczego? Dlaczego właśnie to te "gacie z paskiem" są takim symbolem?

Gość jikjj
raczej symbole sznurka smierdzacego cipa i gownem:O

jak byłam młodsza to tylko w stringach śmigałam (no chyba że ciocia przyjechała ;)) a teraz to mnie irytuje ten sznurek pomiedzy...

Gość ghjmhdgbfvdc
tez kiedys w stringach latalam ciagle a teraz nie znosze! mam wrazenie ze brudze spodnie i czuje sie niekomfortowo. zdecydowanie wole pelne acz seksowne majteczki:)

Noszę jedynie pod opięte spodnie, pod spódnicę - normalne figi. Czy są seksowne? Majtki jak majtki - ważne jak je nosisz i na jakiej pupie:)

Gość hleeee hlee
symbol seksu? haha a to dobre, kobiety w tringach są anty-kobiece

Gość mam tak samoooo
''mam wrazenie ze brudze spodnie'' dokładnie, ja tak samo, ten sznureczek jest za cieńki, aby zatrzymać śluz :O a wkładki do stringów nic nie dają, wolę normalne majtki z krótkim stanem

Gość stringi stringi niet
to jakby uzywac nici dentystycznej tam, gdzie sie nie powinno :O

Gość wytłumacze Wam dzieciuchy
"to jakby uzywac nici dentystycznej tam, gdzie sie nie powinno " :D:D:D nici dentystycznej używa się w konkretnym celu :P

Gość powiem zeeee
każdej kobiecie wydziela się on raz w mniejszych raz w większych ilościach, poza tym zawsze może sie lekko osunąć i już nie będzie zakrywał dziurki w całośći

Gość powiem zeeee
to do tego śluzu było

Mi tam bardzo wygodnie w stringach, chociaż kiedyś częściej je nosiłam, teraz wolę koronkowe bokserki właśnie... I wydaje mi sie, że seksowniej wygląda pupa właśnie w koronkowych bokserkach, figach, ale fajne, wygodne stringi- czemu nie :)

Jaa...o czym wy w ogóle rozprawiacie? Są gacie i 4 litery i to się ze sobą zestawia a jak słyszę o tych stringach to dziwi mnie jedno-po co je noszą skoro i tak nic nie zakrywają prawie.Paradoks

dla mnie to całe noszenie stringów jest tylko po to aby "tanie" kobitki miały jeszcze czym prymitywnym zabłyszczeć tylko...spotyka takiego "imprezowicza" naćpanego i?...Z takim się zwiążą? Hehe narzeczonego na gacie złapią hehe?

Gość ghjmhdgbfvdc
"I wydaje mi sie, że seksowniej wygląda pupa właśnie w koronkowych bokserkach, figach," otoz to:) chociaz mam zgrabna pupke to i tak o wiele lepiej wyglada w koronkowych wycietych bokserkach:) a nie ma nic gorszego niz nieksztaltna plaska i blada dupa w stringach-fuj! a co do sluzu to odpowiadam-pomijajac dni plodne nie cieknie mi niewiadomo ile ale w trakcie gdy sie poruszam moga sie troche obsunac i pobrudze spodnie. albo gdy ide na fitness tak samo-sero komfortu gdy trzeba sie wypiac przy cwiczeniach

Gość truskawkowapolewa
Moim zdaniem kobiece figi są o wiele bardziej wygodne niż stringi. Ja mam nawet swoje ulubione marki nipplex w nich czuja się kobieco w każdej sytuacji. Taka bielizna według mnie jest o wiele bardziej komfortowa.