Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhIaachh..

Straciłam dziecko... :(

Polecane posty

Gość ehhIaachh..

Ciaza przebiegala prawidlowo.. naprawdę! Moja niunia była zdrowa! Gdy zaczelam miec skurcze , pojechalam do szpitala.. to bylo w 38 tygodniu.. zaczelam rodzic.. zaczelo skakac tetno, polozna kazala przec. Urodzilam.. sina i martwa niunie.. 0 punktow.. ;( Myslalam ze sie zalamie.. ehh i ahh.. To co, ze jestem mloda? to co ze mam juz dzieci? mam dwojke, ale to co? To ze jestem mloda, to co? kazduy mi powtarza 'nie martw sie, przeciez masz dwojke.! przeciez masz tylko 22 lata! ' to az 22 lata.. nie mam sil na kolejne starania.. rok temu poronilam..

znajdziesz tu pocieszenie, duzo dziewczyn bylo na forum w takiej sytuacji. moje wyrazy wspolczucia

Gość kldjsklfjsdklfsdf
Po choy ci więcej bachorów krowo rozpłodowa:D

Wiem co czujesz :( . Znaczy ja nie straciłam dziecka,ale moja druga córcia urodziła się jako wcześniak . Nie oddychała sama,narządy wewnętrzne nie były gotowe na rozpoczęcie "działania" . Urodziłam w 35 t.c . Pamiętam jak się bałam,że mogę ją stracić,ale nie wyobrażam sobie żeby jej nie było :( . Ogromne wyrazy współczucia,trzymaj się ciepło ! (*)(*)(*)-dla Twojego skarba-światełko pamięci ;(

kldjsklfjsdklfsdf i kto tu jest bachor????? i wogule nie wpierdzialaj sie w tematy o ktorych nie masz pojecia autorko strasznie ci wspolczuje sama jestem teraz w 38t.c i bardzo sie boje zeby bylo ok

Boże... a mowia, ze ciaza to stan blogoslawiony, ze jak juz sie jest w ciazy to nic sie nie moze stac, rodzi sie i wszystko jest w porzadku... to nie mogli zrobic cesarki? Zaczynam sie bac o swojego malucha... po co natura wymyslila takie zmagania? Wspolczuje Ci, swiatelko dla Twojego Aniolka

Gość aż traci provo
jak dla mnie to prowokacja wybaczcie...

Gość MEGA PROWOKA
22 lata i trzeciez dziecko?? to kiedy ty zaczełas je robic - w wieku 15??

Gość co za...żal..
kldjsklfjsdklfsdf gdzie sie takie cos jak ty rodzi??? miales spięcie w inkubatorze czy co???

Gość kldjsklfjsdklfsdf
Kutas twojego starego miał spięcie jak cię płodził ściero podłogowa :D:D:D:D

do ----kldjsklfjsdklfsdf Fajne musi byc uczucie jak jestes jednostka, z ktora nikt sie nie liczy, jestes biedna niedowartosciowana osoba a pozniej siadasz przed komputerem i mscisz sie na wszystkich... Zapewniam Cie, ze taka satysfakcja jest krotkotrwala - zatem jesli masz troche inteligencji idz di jakiegos psychologa a jesli nie masz to po prostu wchodz na watki tak samo glupie jak Twoje odpowiedzi.

Gość kldjsklfjsdklfsdf
The Art już pewnie dawno chooya w papie nie czułaś ;) Więc stul mordę, bo twoje żałosne zdania wrażenia na mnie nie robią ;) Kretynko od 7 boleści ;)

Gość co za...żal..
hahahhaa nie no zwaliles mnie z nog :) dziecko! do nauki won bo nie zdasz testów na zakończenie 6 klasy :) The Art dobrze ci radzi

Hmmmm a jednak zrobily skoro od razu agresja. Wylacz komputer bo szkoda pradu na Twoje wypowiedzi.

Gość kldjsklfjsdklfsdf
Też cię kocham ❤️

Gość lopae
pochowałaś może na Wawelu?

Gość co za...żal..
autorko jak chcesz się z kimś podzielić czymkolwiek to nie pisz tego na tym debilnym forum bo tu nie ma "normalnych" ludzi tylko jakieś zjeby... nawet współczuć nie potrafią... żeby wam się przydarzyło to samo co autorce. powodzenia :)

Gość ehhIaachh..
Pochowałam na cmentarzu żydowskim :(

Gość ehhIaachh..
Ale ja się cieszę, że tak piszą, bo mają rację. Jestem krową, która rodzi kiedy popadnie, a później ryczę:(