Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruellla de mark

koleżanka sie na mnie obraziła bo nie chce jej tłustego kuzyna

Polecane posty

Gość cruellla de mark

po 3 latach odezwała się do mnie koleżanka, mamy po 25 lat , ona wyszła za mąż ze 3 lata temu . Ja jestem wolna , jej kuzyn na nk wypatrzył moje fotki i ach och jaka ja piękna . Ona zapytała mnei czy może mu dac moje gg. Zgodziłam się, nie wiedziałam jak ten chłopak wygląda. Pisało sie ok , ale jak wysłał fotkę to masakra, zupełnie moj styl faceta. Teraz on mi nie daje spokoju , a ona obrażona , że nie wiadomo czego ja chce, że pusta jestem , bo nie chce tak dobrego człowieka . Ok może i on dobry , ale nie w moim guscie. Czemu takie dziewczyny , które wyszły z a mąsz w wieku 20 lat mają takie parcie żęby wszystkich pochajtac?

ciesz się, że nie jesteś facetem, który nie chciał grubej, bo byś została wirtualnie ukamienowana :) co się przejmujesz koleżanką, z która nie masz kontaktu i która nawet nie ma fajnego kuzyna?

Gość cruellla de mark
przepraszam za błędy w tym tekście , ale jestem zła

Gość cruellla de mark
wkurza mnie jak panienki , które wyszły za mąż jak miały po 20 lat uważają ze 25 letnia panna to jakieś dziwadło i ja o niczym innym nie marzę tylko o tym , aby szybko wyjsc za mąż.

ja wyjde jak bede miala 20/21 ale nie mam parcia:) moje znajome tez nie wychodza za maz, nie spiesza się: jedna ma stalego ale i tak przed 30 nie wyobraza sobie slubu. Jakos nie mam jej tego za złe:) druga ma faceta ale takiego mnie stalego.. od niedawna.. zawsze jej sie nie ukladalo.. no i tyle:) jednak twoja znajoma jest przewrazliwiona

Gość kkkarolisia
olej ta kolezanke a tłusciochowi powiedz prosto z mostu zeby spier.... ja bym tak zrobiła

Gość kkkarolisia
wemnus chcesz wychodzic za maz w wieku 20 lat????????????

olej to,kolezanka ma w glowie jak w doopie po sliwkach,skoro tyle lat zyje i nie wie,ze nie zmusi sie kogos do bycia z kims,kto sie nie podoba i nic sie do takiej osoby nie czuje...jej tez ktos meza wybieral?