Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytaniezyciowe

Co ma zrobić facet który chciał przeżyć pierwszy raz z ukochaną, ale...

Polecane posty

Gość Zimny jak głaz
Odradzam dziwki... Prawdopodobnie żadnej już nie pokochasz, ale możesz znalezc taką która pokocha Ciebie, ja tak zrobiłem..... Ps- to że jesteśmy razem to właściwie jej zasługa, bo prawdy nie ukrywałem.

Gość roger zielony beret
o dominik1000, ten co nie potrafi nawet kobiety przy sobie utrzymać

Gość ech tam
Dominik ma mózg zepsuty jednak autorowi tego postu tez sie psuje uciekajmy to zarazliwe :)

Gość ja tez tak uwazam
Dominik to największy desperat i to na dodatek na forum dla kobiet.

Moje słodkie pomarańczki, czy wy nie macie swojego życia, że ja was tak interesuję? Może najpierw zajmijcie się sobą.

Gość Luciolla
Dominiczku 👄. Nie przejmuj się, kobiety naprawdę w większości są takie jak mówisz.

Gość wuja same zlo
Skad pewnosc ze nic nie da sie zrobic. Za maz wyszla? mamy sie wypowiadaci pomoc to musisz powiedziec

Gość no i gdzie się dominik podział
Takie fajne imię jest profanowane przez jakiegoś frustrata.

"""Lilly Evangeline*_to uczciwe z Twojej strony i widać, że jesteś dobrym czlowiekiem. Z drugiej jednak strony, to szkoda żebyś swój pierwszy raz musiał przeżyć z prostytutką. Może jeszcze poczekaj, może spotkasz dziewczynę, która roztopi lód twego serca?""" Myślisz żeby poczekać ? Na tą czekałem sporo, z nią też czekałem do planowanego śłubu... :( """"Zimny jak głaz Odradzam dzi**i... Prawdopodobnie żadnej już nie pokochasz, ale możesz znalezc taką która pokocha Ciebie, ja tak zrobiłem..... Ps- to że jesteśmy razem to właściwie jej zasługa, bo prawdy nie ukrywałem."""" Też właśnie czuję, że może być. Ale czy znajdzie się taka , która akurat by mnie pokochała ? Nie wiem czy to nie zbytnia loteria i życie złudzeniem :(

Gość ja ci też powiem
Byłes tak daleko że planowałeś z nią ślub? To by było rzeczywiście smutne. Myślisz że jak przespisz się z byle kim to twój ból się zmniejszy? Raczej poczujesz się jeszcze gorzej.

"Myślisz że jak przespisz się z byle kim to twój ból się zmniejszy? Raczej poczujesz się jeszcze gorzej" tu nie chodzi o samopoczucie/uczucie, bo jak widac z jego wypowiedzi, zadnej innej nie pokocha tak jak jej, ale o sam akt seksu - (jego pierwszy raz), wyraznie pyta czy skorzystanie z uslug dziewczyny na telefon bedzie dobrym rozwiazaniem dla prawiczka.

Gość zawsze na temat
no i co zrobiles ? przespales sie juz z laska czy nie ?

Byłem dziś u jednej dziewczyny, bo już mi psychika siadała i nie wiedziałem co ze sobą zrobić.Myślałem, że jakoś będzie, że pomoże zapomnieć. Ale nic nie czułem.Tylko, stres, niepewność, ból, tęsknotę za ukochaną. Skończyłem przy pierwszych dotykach gdy dziewczyna mnie zaczęła dotykać. Nawet miałem opory, żeby ją dotknąć. Czułem się jak z kobietą, która robi to ze mną wbrew mojej woli. Nie potrafiłem. Było mi tak dziwnie , że wyszedłem szybko. Nie zrobiliśmy tego. Pierwszego razu nie było. Został naruszony i źle się z tym czuję, że dotykała mnie inna kobieta i że przy niej doszedłem. Przekonało mnie to, że nie chcę tego zrobić z obcą dziewczyną do której nic nie czuję. Chcę przeżyć pierwszy i każdy następny raz z dziewczyną z którą będę i którą będę kochał. Do której będę się mógł przytulic mocno. Przyszedłem do domu po wszystkim. Pomyślałem o ukochanej i się rozpłakałem :( :( :( Możecie mnie zwyzywać jak chcecie. Zrozumiem :( :( :(

Już wolę się zabawiać sam ze sobą. Mam to gdzieś. Nie chcę i nie potrafię z obcą kobietą/dziewczyną. Chcę z ukochaną :( Czemu ja tak mam ? Czemu tylu facetów chodzi na panienki, zalicza laski na bokach i jest im z tym dobrze, nie mają z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia, dobrze się przy tym bawią, a ja tak nie potrafię ? Siedziałem pod prysznicem, a potem łzy mi leciały i czułem się jakby obca dziewczyna próbowała mnie... zgwałcić... :( Czemu mam takie dziwne serce i uczucia, że nie potrafię jak inni faceci zaliczać lasek i ganiać na panienki ? Czemu nie potrafię się przestawić z automatu na inną dziewczynę tylko myślę o ukochanej ? Chyba nie pasuję do tego świata :( :( :(

Chociaz nie idz na bijacze:P No chyba ze chcesz jakiegos syfa zalapac. Moze jestes zbyt wrazliwy na dzisiejszy swiat, a moze zbyt mao odwazny, zeby miec swoja ukochana przy sobie? Skoro ja kochasz to czemu razem nie jestescie?

Gość sergio da silva rerum
jakiś taki jesteś niedojrzały twoja postawa jest niemęska bo albo kochasz i rezygnujesz z innych albo jakoś radzisz sobie z przeszłością i idziesz dalej nikt ci nie karze od razu szukać okazji po prostu żyj i bądź otwarty na ewentualne nowe znajomości