Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........:/

Pracuję jako hostessa...brak mi determinacji..! :/

Polecane posty

Nie wiem co się ze mną dzieję. Pracuję weekendowo na promocjach i zazwyczaj w stałych marketach. Tym razem na najbliższe weekendy trafiły mi się z 3 markety nowe w których jeszcze nie pracowałam...i ogarnia mnie strach. Nie wiem z czym to jest zawiązane i jak to pokonać. Zależy mi na pieniążków bo studniówkę trzeba opłacić itd,ale czasem jest to silniejsze ode mnie. Już nie raz zadzwoniłam do koleżanki żeby za mnie szła bo taki mnie lęk ogarniał.. Może ktoś z Was też tak ma ? pozdrawiam

Stawki są różne zależy jaka promocja,ale zazwyczaj mam od 8 do 9/ h. Już tak pracuje 4 lata i nadal sie stresuje :(

około 19 -25 zł dniówkea

raaczej heh ;) nie wiem z czego to wynika chyba sama muszę to pokonać :)

skoro pracujesz jako hostessa to pewnie jestes w miare ladna wiec moze lepiej poszukac pracy jako fotomodelka itp ?

O jejku to bym już w ogóle nie dała rady. Jakaś nieśmiałość we mnie siedzi i stąd chyba ten cały strach :P

Pewnie masz z 20 lat skoro piszesz ze idziesz na 100-ke. Niestety swiat wykorzystuje takich niesmialych skromnych i nie potrafiacych sie postawic i wyraic swojego zdania ludzi. Jak to sie mowi , masz miekkie serce to musisz miec twarda d.. :D

haha znam to powiedzenie :D i taka prawda, niestety :) ale inaczej kasy na studniówkę nie zdobędę :P

Gość tak tak wlasnie
boze w jakim to miescie?? ja jak u siebie w firmie zatrudnialam hostessy to szef placil 100 zł za dzien ;/

Gość nbhyuby
chester, co ty pierdolisz? hostessa w markecie moze byc prawie kazda dziewczyna, wiec jak to sie ma do bycia modelka?:O Jesli po 4 latach masz stres, to masz jakis problem, moze fobie spoleczna, bo to az nie mozliwe, aby "stara wyjadaczka" stresowala sie mijajacymi ludzmi w markecie

prawie kazda ? wiec jakie nie moga byc ? Widocznie dziewczyna taki ma charakter. Nie kazdy jest taki gruboskórny jak TY :]

Gość teneryfaaa1
ja zarabiałam na weekend ok 120 złotych... więc nie wiem skąd ci się wzięła ta dniówka...

mam 8-9 zł na godzine. Wiec jak moge mieć 20 zł dziennie skoro pracuje np 10 h .

ja nie pisałam tego 20-25 dniowka ktos sie podszył :P