Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Zapomniał o moich 18tych urodzinach?

Polecane posty

Mam dzisiaj 18te urodziny. I wszystko byłoby cudownie, dostałam mnóstwo życzeń od rodziny, znajomych, koleżanek, kolegów, a od chłopaka...? Nic. Zero. Ani słowa. Widzieliśmy się rano, odprowadzał mnie do szkoły. Nie zająknął się na temat moich urodzin ani słowem. Ani życzeń, ani nic. Myślałam, że może zapomniał, chociaż wydawało mi się to niemożliwe, bo przecież jeszcze wczoraj tak się cieszyłam że już dzisiaj będę pełnoletnia i on dobrze o tym wiedział. Gdy staliśmy pod moją szkołą przyszła moja koleżanka i zapytała jak się czuję będąc pełnoletnią. On dobrze to słyszał, nic nie powiedział. Jest mi bardzo, bardzo przykro. Nie liczyłam na żadne prezenty, on nie zarabia, jego rodzice też nie mają łatwej sytuacji finansowej. Ale mógł mi chociaż złożyć życzenia! Przecież to nic nie kosztuje... Gdybyśmy byli umówieni na popołudnie, to pomyślałabym że szykuję coś właśnie na tą porę. W końcu przed szkołą trudno wręczyć bukiet róż. Ale nie umawialiśmy się i prawdę mówiąc wątpię, by mi zrobił taką niespodziankę. Smutno mi...

Moze faktycznie chcial, zebys myslala, ze zapomnial a wieczorem przyjdzie...? Wszystkiego najlepszego! :)

Na wstepie - Wszystkiegi najlepszego !!! :) Nie lam sie moze cos planuje na wieczor i Ci nic nie powiedzial :)

Na pewno nie zapomniał tylko chce Ci zrobić niespodziankę.Nawet gdyby nie miał kasy to by złożył życzenia;) Napisz potem jeszcze;)

Gość Facet234
Zwolnij go z obowiazkow narzeczonego!

Gość duuuuuuupppppaaaaa
ale fajnie:))))

musisz, tak samo jak ja... bo wystarczy gorszy dzien i mysle o swoim zle, doluje sie, chce konczyc zwiazek... a moj tez to prawdziwy sarb - grunt to pozytywne myslenie :) pamietaj o tym. a jak sie nie udaje to trudno i do przodu. zwlaszcza teraz, bo po 18-stce zaczna sie powazne wybory i dorosle zycie... ja tez w nie wchodze i wiem co mowie ;)