Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

logistyka czy administracja..

Polecane posty

Gość co piąty student logistykiem
wikipedia to specjalnie dla ciebie - idiotki , która napisała "Logistyka jest częścią transportu dziecko..." a teraz się mota miedzy wierszami :o pozdrawiam spedytor DSV Road 🖐️

Gość chocholize
Haha. Spedytor :D Mój znajomy mawia: a i tak wszyscy debile skończą w spedycji :D Logistyka nie jest częścią transportu :) Już wiemy dlaczego tego nie wiesz :D

Gość a jjaaaa
Niezłe pieniądze możesz zarabiać po logistyce

Gość chocholize
Cudowna Wenus Uważaj, bo skończysz w spedycji jak kolega/ koleżanka. Tam idą wszystkie odpadki, których nie poprzyjmowali gdzie indziej. Najbardziej niewdzięczny zawód po logistyce :) I słabo płatny.

No sorry ale nie kazdy musi skonczyc tak jak wszyscy!! a poza tym to slyszalam ze dobrze placa i jest duzo pracy w tym zawodzie!!

tak tak wy studenciaki wszystkie rozumy pozjadaliście :D kumpel to kumpel tamto a na samym kończy pośredniak w pupie bo się kończy administrację :D definicjami rzucać na lewo i prawo potrafią a później przychodzi taki biedny i SAPa nie potrafi obsłużyć :D

Gość alltheway
A ja rozpoczynam właśnie 5 rok administracji, ale na 'dobrej' państwowej uczelni. Na początku byłam załamana, ale z czasem zmieniłam zdanie i dziś nie żałuję. Nieważne co byś skończyła-nigdzie nie masz gwarancji, że dostaniesz super pracę w zawodzie. A administracja jest dość uniwersalna,nie zamyka Cię na konkretny rynek,więc jest to moim zdaniem lepsze wyjście.

Gość chocholize
Nie jestem studentką :) Absolwentką. Akurat SAP nie jest trudny w obsłudze, wiec nie masz się co chwalić...

a mimo to twoi koledzy robią wielkie oczy jak mają go obsłużyć :D

dodam, ze to nie jest publiczna uczelnia tylko zwykły zaoczny "bubel" .. ale pracuje itd i jestem zmuszona na zaoczne.. i skoro po zaocznej logistyce nie bede miala nic.. to wole sie nie meczyc i isc na bardziej humanistyczny keirunek:)

Gość chocholize
Jak robią to nie są moi koledzy :) Cudowna Wenus Radzę Ci wybrać administrację. Do dobrej pracy w logistyce ciężko się załapać. Trzeba mieć znajomości i umiejętności. Słaba uczelnia Ci tego nie da. Mówię tu o robieniu projektów, a nie np. spedycji :)

Gość skdjerufvgnfgjm
jak mobilności w genach nie masz to się nie przemieścisz! jak łba prawniczego nie masz to kazdy w wala Cie wsądzie zrobi!

Gość alltheway
Do tych co wypisują, że po administracji czeka tylko PUP- jak się jest dupą wołową to i po medycynie się nie znajdzie pracy. Ja już w trakcie praktyk na 2 roku dostałam propozycję stażu równolegle ze studiami w urzędzie. Skończyłam staż, studiuję ostatni rok i pracuję w innym urzędzie. Mało mi płacą? Patrząc na mój wiek i niepełny etat to zupełnie mi wystarcza. W wakacje przyjęli mnie do pracy w banku bez problemu. Chcieć to móc.

Gość alltheway
prawo pracy

Gość skdjerufvgnfgjm
poklikaj se swoją myszkę zamiast komputerową

Gość administracja!
ja polecam kierunek administracja, ja studiuję w krakowie w wyższej szkole apeiron i jestem zadowolona, kadra jest bardzo solidna, zajęcia ciekawe-no ale co kto lubi:)

Gość anuuula

logistyka zdecydowanie! będziesz później miała większy wachlarz możliwości. Jestem również po tym kierunku stąd też mój optymizm i stu procentowe poparcie dla logistyki. Pracuję w Blau-Speed zarabiam dobre pieniądze i wiem ile jeszcze szczebelków do osiągnięcia przeze mnie w tej dziedzinie 😄